JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Го немам ни Крос.Еве ти Крос за Иниеста и Караско за Вилијам?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам ни Крос.Еве ти Крос за Иниеста и Караско за Вилијам?
![]()
Караско ќе ти го дадам за некоја 70ка, не е проблемСамо Крос му е у мислите и после сакал замена, нешто ново.
![]()
Ја верувам дека за Рашфорд пола тим би го дал, али кога го одби за трансфер за Меси.Караско ќе ти го дадам за некоја 70ка, не е проблем![]()
Еве бе Рашфорд и Мбапе и твој е Караско.Ја верувам дека за Рашфорд пола тим би го дал, али кога го одби за трансфер за Меси.![]()
Хаха пак Крос го спомнуе. Абе коа се уклучуваш на играва заборавај дека Крос постои па после барај трансфери.Еве бе Рашфорд и Мбапе и твој е Караско.
И ти ги давам Наинголан и Иниеста за Крос.Ти нудам титула, на тебе е да одлучиш дали ја сакаш или не. xD
Пак да го даваш Видал за Гундоган и Силва.
Да да, заради Видал Меси и Роналдо не знаеа да шутираат денесПак да го даваш Видал за Гундоган и Силва.![]()
Ја изгуби средината момче, ќе те доминира сега секој поспремен тим.Да да, заради Видал Меси и Роналдо не знаеа да шутираат денес![]()
Јa zategnav odbranata u poslednite 5-6 tekmi, ti uvek igas katanadzo. Dakle kompjuterot ke pokaze rezultat 4-4Првиот директен конкурент е победен. Уште четири остануваат. @JimmyFloydBottleBank прошлиот пат се спаси со багови сега нече мочи.
Агуеро, Погба и Рамос за Суарез, Наинголан и Годин? Ти го давам најјакиот шпиц во светот, за играч со поминат рок, бар да го добијам Рамос кога веќе ќе спојуваш напад Меси-Суарез-Роналдо.Таа си ја терам овде, во Реал сум си супер.
Кажав само како би прифатил за Погба, или прифаќаш, или никогаш веќе не ми го спомнувај![]()
Кој е со поминат рок?Агуеро, Погба и Рамос за Суарез, Наинголан и Годин? Ти го давам најјакиот шпиц во светот, за играч со поминат рок, бар да го добијам Рамос кога веќе ќе спојуваш напад Меси-Суарез-Роналдо.