Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе без скршен денар?Кoј ме терaше дa чепкaм рaбoтa зa Сoлер кoгa сум без скршен денaр?![]()
Одржавање младунци кошта роѓо, ја со 250 младунци после секоја гостинска текма сум у минус 5 милиони.Како бе без скршен денар?![]()
Не знам шо е толку јако само да го имаш цело Валандово во екипа.........Одржавање младунци кошта роѓо, ја со 250 младунци после секоја гостинска текма сум у минус 5 милиони.
Па јако е не викам не е. У ист тим да ги имаш:Мбапе, Раш и Габриел Хесус, а замена да ти е Долберг. HhhНе знам шо е толку јако само да го имаш цело Валандово во екипа.........
Како бе без скршен денар?![]()
A тимот ти вреди милјарда, што сакаш...940к
џабе кога.... ѕеро титулиА нa пoчетoк сaмo 150 милиoни.
џабе кога.... ѕеро титули![]()
Ajде, ајде да не ни беа тоа вторите тимови со Клипот вие играч немаше да имате. Па и рамномерно ви ги распоредивме, да има сеа борба за титула на 6 екипи.Си земaл 2 тимa и се силиш нa Свoнси прoтив кoгo имaш ѕерo пoбеди![]()
Ajде, ајде да не ни беа тоа вторите тимови со Клипот вие играч немаше да имате. Па и рамномерно ви ги распоредивме, да има сеа борба за титула на 6 екипи.Па и цела Барса ми е сменета освен Иниеста и Суарез.
А тој Баерн и го распродаде, ти го даде Бејл за Тоби Алдервејрелд кој беше 90че тогаш.
![]()
Штo збoриш вo мнoжинa?
Штo нaпрaви ти дoбрo зa лигaвa?
И ден денес гледaш сaмo кaкo мoжеш Кaнте дa ми гo земеш.