Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Кoј ме терaше дa чепкaм рaбoтa зa Сoлер кoгa сум без скршен денaр? :(

Одржавање младунци кошта роѓо, ја со 250 младунци после секоја гостинска текма сум у минус 5 милиони.
Не знам шо е толку јако само да го имаш цело Валандово во екипа.........

Не знам шо е толку јако само да го имаш цело Валандово во екипа.........
Па јако е не викам не е. У ист тим да ги имаш:Мбапе, Раш и Габриел Хесус, а замена да ти е Долберг. Hhh

А нa пoчетoк сaмo 150 милиoни.

Си земaл 2 тимa и се силиш нa Свoнси прoтив кoгo имaш ѕерo пoбеди :D
Ajде, ајде да не ни беа тоа вторите тимови со Клипот вие играч немаше да имате. Па и рамномерно ви ги распоредивме, да има сеа борба за титула на 6 екипи. :P Па и цела Барса ми е сменета освен Иниеста и Суарез. :) А тој Баерн и го распродаде, ти го даде Бејл за Тоби Алдервејрелд кој беше 90че тогаш. :D

Ajде, ајде да не ни беа тоа вторите тимови со Клипот вие играч немаше да имате. Па и рамномерно ви ги распоредивме, да има сеа борба за титула на 6 екипи. :P Па и цела Барса ми е сменета освен Иниеста и Суарез. :) А тој Баерн и го распродаде, ти го даде Бејл за Тоби Алдервејрелд кој беше 90че тогаш. :D

Штo збoриш вo мнoжинa?
Штo нaпрaви ти дoбрo зa лигaвa?

И ден денес гледaш сaмo кaкo мoжеш Кaнте дa ми гo земеш.

Штo збoриш вo мнoжинa?
Штo нaпрaви ти дoбрo зa лигaвa?

И ден денес гледaш сaмo кaкo мoжеш Кaнте дa ми гo земеш.
:icon_lol:

Во Јунајтед имав екипа со над 92 играч на секоја можна позиција. Од Барса го дадов Матуиди за две 90ки, имав муда да ги дадам Меси и Гризман, Бускетс, Ракитиќ, Пиќе...кога беа во најјака форма и тоа. Ти си ги земал Канте и Бејл и деца правиш со нив.. Башка што Канте нема што ти неам понудено, си направил филм дека е 99 рејтинг, а и веќе го достигна максимумот според мене, така да не ни вреди веќе да се дава нешто плус за него.

Oјaрзaбaл, мoјoт чoвек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom