Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Само јас изгледа сум тепал во овој мизерниов купГосподе боже помогни им, 2-0 од Аталанта изгубив..
1-2 против РенFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само јас изгледа сум тепал во овој мизерниов купГосподе боже помогни им, 2-0 од Аталанта изгубив..
1-2 против РенТоа дека е мизерен купот затоа хахахахахаСамо јас изгледа сум тепал во овој мизерниов куп1-2 против Рен

Не мислам.Абе пријателските влијаат нешто на играчи форма повреди?
Не, мене Мертезакер ми беше повреден па играше претходната и ce рехабилитираа за 15 минути играчите xDАбе пријателските влијаат нешто на играчи форма повреди?
Ти пратив.Валенсија
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Moже за размена нешто да понудиш пошо париве се као дениве у Македонија[DOUBLEPOST=1453236246][/DOUBLEPOST]Со Атлетико беше ти, така ?Саул ти е ставен веќе некое време на трансфер-листа, а 2 понуди што ги пратив не добив никаков одговор.. Би размислил за продавање за разумна цена ?
![]()
Поздрав од врвот !Тешка ждребка тешко ќе биде на 2риKaјгана Куп
прво коло
Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси. Ждребот за второто коло се оддржи пред 10тина минути во Нион и донесе неколку интересни дуели, меѓу кои најинтереси ќе бидат мечот помеѓу Јувентус и Баерн, како и шпанското дерби, во кое Барса го пречекува тимот на Атлетико. Второто коло е на програмата на 2ри Февруари, па верувам дека атмосферата во Торино ќе биде и празнична. Целиот распоред е следниот:

Не бев во можност да прифатам, испрати пак ако сакаш.Ти пратив.
ФиорентинаKaјгана Куп
прво коло
Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси. Ждребот за второто коло се оддржи пред 10тина минути во Нион и донесе неколку интересни дуели, меѓу кои најинтереси ќе бидат мечот помеѓу Јувентус и Баерн, како и шпанското дерби, во кое Барса го пречекува тимот на Атлетико. Второто коло е на програмата на 2ри Февруари, па верувам дека атмосферата во Торино ќе биде и празнична. Целиот распоред е следниот: