Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пријателските влијаат нешто на играчи форма повреди?

Абе пријателските влијаат нешто на играчи форма повреди?
Не, мене Мертезакер ми беше повреден па играше претходната и ce рехабилитираа за 15 минути играчите xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Валенсија

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Со Атлетико беше ти, така ? :D Саул ти е ставен веќе некое време на трансфер-листа, а 2 понуди што ги пратив не добив никаков одговор.. Би размислил за продавање за разумна цена ? :)
Moже за размена нешто да понудиш пошо париве се као дениве у Македонија[DOUBLEPOST=1453236246][/DOUBLEPOST]
0PZvUMA.png

Ова веќе ми се допаѓа со играч мањак цела утакмица, и врхунство од страна на Хуанфран и Мартинез, посебно овој првиов гази и конечно направив тактика for years. :) Поздрав од врвот !

Последно уредено:
Повторно ги поразив Дортмунд. Овој пат со резервниот тим.
Хет трик на Ки :cool:

Kaјгана Куп
прво коло

round 1.jpg

Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси. Ждребот за второто коло се оддржи пред 10тина минути во Нион и донесе неколку интересни дуели, меѓу кои најинтереси ќе бидат мечот помеѓу Јувентус и Баерн, како и шпанското дерби, во кое Барса го пречекува тимот на Атлетико. Второто коло е на програмата на 2ри Февруари, па верувам дека атмосферата во Торино ќе биде и празнична. Целиот распоред е следниот:

vtora runda.jpg

Kaјгана Куп
прво коло

Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси. Ждребот за второто коло се оддржи пред 10тина минути во Нион и донесе неколку интересни дуели, меѓу кои најинтереси ќе бидат мечот помеѓу Јувентус и Баерн, како и шпанското дерби, во кое Барса го пречекува тимот на Атлетико. Второто коло е на програмата на 2ри Февруари, па верувам дека атмосферата во Торино ќе биде и празнична. Целиот распоред е следниот:
Тешка ждребка тешко ќе биде на 2ри :) :) :)

Kaјгана Куп
прво коло

Фиорентина :aplauz:
Редно е и еднаш да ме посака играва кога се игра купов нареден Вторник ? Да си испланирам составот и онака играм со Барселона што ке се гњавам кога знам дека ке ме наполниш ке пуштам втор состав барем во Купов да направам нешто и ако можам над 10та позиција во лигава топ :D

Чекај, ние во овој куп имаме ли право да правиме тактики или асистентот го води тимот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom