Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе те видам со мене ко ќе играш (Наполи)Не е интересно реков во втора лига 1-3 за моите Чупо-Мотин хет-трик ауфф...

Ќе се најдат 1-2 екипи шо ќе ми извадат реми па можеби и да ме победат ама нема тука надигрување кога повеќето се компјутери, барем да имаше повеќе играчи...Ќе те видам со мене ко ќе играш (Наполи)![]()
Џабе е се, против админот рачунајте си два поразиАбе да ти ебам тоа среќата пак играм со јунајтедчемпионс .. првин со јунајтед наредно коло со Барселона .. ај пиши уште еден пораз .. 2 нерешени и 2 порази од како ја земав екипата .. пиши пропало уште едно коло ..

Taka si namestilТака се погоди () сезонава, тие што играат против Јунајтед после одат на Барса. Да ве изморам прво со едните, па си отварам пат за победи и титула со другите.
![]()

Не ја рчкај ситуацијава ме боли душава од Полска-Македонија и ти ми додаде па уште кога видов Озил гол и асистенција ме пукна down а немам избор на пазаров депресии ке почнат да ме пукаат ебате ...Така се погоди () сезонава, тие што играат против Јунајтед после одат на Барса. Да ве изморам прво со едните, па си отварам пат за победи и титула со другите.
![]()

Ова тотално не се случува во реалниот свет каде што играат тимови изедначени по вредност и по квалитетИграва стварно нема смисла, класичен монопол е ова бе.. кој кур сум заслужил да ирам против дупло поскап тим, па и не продава никој добри играчи осудени сме да ги зимаме најголемите дрва.