Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели ке си оди како тоа сеа се купуваат играчи ?!?! Очигледно е дека некој си тенка кеш првин Ројс,Сахин и компанија демек на распродажба па ке си оди сеа се купуваат играчи беџ врска за максимални суми ако веќе правите така не бивајте приметни и јас ке се приклучам кон блокот на играчи што ке игра со послаби против челзи за да собере поени ги повикувам и останатите.
ДУХОМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ !!!
П.С Не може да имаш чат од пред 10 саати и да имаш принт скрин затоа што кога ке го исклучиш прозорецот се брише дијалогот значи ова се прави со умисла дали од еден или од 2-3 играчи не знам ама сте го заебале и Груевски со овие потези и он крадеше ама вие парче направивте.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Последно уредено:
Ви викам јас да го банираме, да си земе 1 клуб.. Или - или е работава нема двете

Па нели ке си оди како тоа сеа се купуваат играчи ?!?! Очигледно е дека некој си тенка кеш првин Ројс,Сахин и компанија демек на распродажба па ке си оди сеа се купуваат играчи беџ врска за максимални суми ако веќе правите така не бивајте приметни и јас ке се приклучам кон блокот на играчи што ке игра со послаби против челзи за да собере поени ги повикувам и останатите.
ДУХОМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ !!!
П.С Не може да имаш чат од пред 10 саати и да имаш принт скрин затоа што кога ке го исклучиш прозорецот се брише дијалогот значи ова се прави со умисла дали од еден или од 2-3 играчи не знам ама сте го заебале и Груевски со овие потези и он крадеше ама вие парче направивте.

Еве и од кај мене скринови, сеа ги праев.

x69N6nt.png

oFLkzsJ.png

Дечкото си има акаунт и тука на КГН и пишува од него, не е ниеден од нас со втор акаунт сигурно.
Не верувам дека било кој да беше на мое место ќе го одбиеше Ројс.

Да скролнеш уште малце надолу пишува:

да не те убијам
ајде бе алоо три минути поминаа
уште две имаш
прифаќај или отиде главата
и снајди се како знаеш ама да се оправдаш некако на Кајгана
ако ме пријавиш готов си, иам луѓе одма ќе најдат каде живееш

....и така дечкото почна да ја прифаќа секоја понуда, демек распродажба ово-оно

#клипчеМафија

Нека се изгура сезонава до крај кога веќе ја почнавме па удираме реcтарт од ново не вака пола расштимани пола ултра јаки :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1456833814][/DOUBLEPOST]P.S Ако оставам играч што ми е cup tied во ростерот што ке се случи ?

Последно уредено:
И да се стави Барнли во прва/втора лига!

A drugata sezona da gi rasporedime menagerite spored prethodno zavrsenata pozicija?
Hehe

Sent from my D2403 using Tapatalk

Кој е за пријателска утре ? Со Рома сум јас

И џабе прајме трансфери сеа ако се отвара нова. XD Плус и таму ќе плаче некој што ќе испушти да фати салам екипа, како што ги испуштивте трансферите од Дортмунд и исти курац. :P

тактика беше тоа продажбата на играчи од дортмунд. продолжуваме со играта.

И ја сум за нова после завршување на сезонава. Ќе ги прежалам Гризман, Компани и компанија. И тоа ја ќе отворм да нема педерски работи.:cool:

Јак предлог да се разгори борбата а

Jas sum za, da Se slozat site I da Se odberit sistem spored koj ke rangirame na timovite.

Prim. Sampionot vo Ls prv, toj sto ke e kaj nas prv go zemat toj Tim...

Sent from my D2403 using Tapatalk

Не гo дaвaм Ливерпул мaкaр и зaдњa дa сум :D

Туку дефaнзивци дa не требaaт? 90чињa имaм зa шиткaње

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom