Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Не гo дaвaм Ливерпул мaкaр и зaдњa дa сум :D

Туку дефaнзивци дa не требaaт? 90чињa имaм зa шиткaње
Кои дефанзивци ?
Jas sum za, da Se slozat site I da Se odberit sistem spored koj ke rangirame na timovite.

Prim. Sampionot vo Ls prv, toj sto ke e kaj nas prv go zemat toj Tim...

Sent from my D2403 using Tapatalk

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Подобро би било да се направи лига во која ќе учествуваат помали екипи како на пр. Евертон, Севиља, Валенсија, Фиорентина, Шалке и остали. Сите екипи се на исто ниво, а и помалце пари имаат по што ќе треба да калкулираме со средствата. Или пак на пример една ех-ју лига, ако ги има тие екипи секако.
Ако сте за нешто вакво викајте.

Подобро би било да се направи лига во која ќе учествуваат помали екипи како на пр. Евертон, Севиља, Валенсија, Фиорентина, Шалке и остали. Сите екипи се на исто ниво, а и помалце пари имаат по што ќе треба да калкулираме со средствата. Или пак на пример една ех-ју лига, ако ги има тие екипи секако.
Ги има, ама и таму нема никој да сака да игра со Воша и ОФк Београд. Сите ќе се грабаат за Динамо Звезда, Партизан...

Има опција со празни состави да се почне и сите играчи да се слободни од старт. Само треба да се пресмета колкав буџет да направиме да имат екипите од прилика, па да си играме аукција. :D

Секoгaш вaквите игри ми се пoинтересни сo прoсечни екипи.
Акo пaрaлелнo сo oвaa се oтвoри и нoвa лигa, резервирaјте ми ги Свoнси :D

И јас сум за нова ама не на крај на сезона зашто ние што почнавме покасно џабе ке играме до крај. Инаку за бирањето на тимовите јас би направил ждрепка, прво да се пријавиме сите кои ке играме, па да направиме ждрепка и после да се изберат тимови и да не се пушта никој после избирањето. И ако може да се прошири прва лига за да има место за сите.

П.С. БАРНЛИ ДА СЕ СТАВИ ВО КАЈГАНА СВЕТОТ! Зашто немам среќа да се паднам во првите 5-6 што ке бираат и ке ми го соберете Челси.

Може драфт принцип следна сезона. Шампионот прв бира тим, вториот втор итн.

Може драфт принцип следна сезона. Шампионот прв бира тим, вториот втор итн.
Јас со сити имам 2 победи од 2 натпревари, а мојот претходник имал се на се 8 бода од 15-20 натпревари, зошто јас да бирам тим 15-ти?

Јас со сити имам 2 победи од 2 натпревари, а мојот претходник имал се на се 8 бода од 15-20 натпревари, зошто јас да бирам тим 15-ти?
Може и според ранкингот на менаџерот. Има една табела според просечни бодови по натпревар. Не можам да ја најдам од мобилен.
Како сакате така ќе се договориме (со јавно гласање јер овие се режим).

Може и според ранкингот на менаџерот. Има една табела според просечни бодови по натпревар. Не можам да ја најдам од мобилен.
Како сакате така ќе се договориме (со јавно гласање јер овие се режим).
Еее да најубаво ти текна значи ова ги мери перформансите на менаџерот и го рангира така еве донев е 8ми јас сум 9ти мислам иако донев е 4ти на табела јас сум 10ти

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Нова лига да се отвори е најмал проблем, ама треба да сфатите дека кај и да е ќе се тргнат трансфер бановите и сите играчи ќе ви се на располагање. Имате доволно пари сите и можете да понудите салам понуди за тие што сакате да ги земете. Еве пример јас денеска со Кавани. :)

Клипче ви кажа дека Агуеро е на располагање, јас исто така ако стигне добра понуда за Силва ќе го пуштам... Ќе се најде уште некој сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom