Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Возможно е да ви се придружам во лигава у моментов и да ве згазам сите или јок ?[DOUBLEPOST=1452223954][/DOUBLEPOST]Јас го одбрав Атлетико Мадрид, па некој треба да ме додаде ваљда.. така пишуваше

Последно уредено:
Абе кој е со Јуве, да го договориме Погба? :D
А и се нема уклучено 6 дена...

Возможно е да ви се придружам во лигава у моментов и да ве згазам сите или јок ?[DOUBLEPOST=1452223954][/DOUBLEPOST]Јас го одбрав Атлетико Мадрид, па некој треба да ме додаде ваљда.. така пишуваше
Те прифатив сега. 11ка имаме моментално, станува интересно. :P

Абе кој е со Јуве, да го договориме Погба? :D
А и се нема уклучено 6 дена...
@Сладоледџија

Јас за Дибала му пратив понуда, чекам одговор. :D

@Сладоледџија ајде и така не играш, дај да го земам Погба. Ќе пикнеме некое милионче повеќе ако треба, па и некој играч :X3:[DOUBLEPOST=1452249521][/DOUBLEPOST]@ManUtdChampions а ти бе намерно си само со два голмани за да не можам да ти го соберам Де Геа? Слабо стои со моралот, ајде да му го оствариме сонот :rolleyes:

Иначе цело време може да се прават трансфери?

@Сладоледџија ајде и така не играш, дај да го земам Погба. Ќе пикнеме некое милионче повеќе ако треба, па и некој играч :X3:[DOUBLEPOST=1452249521][/DOUBLEPOST]@ManUtdChampions а ти бе намерно си само со два голмани за да не можам да ти го соберам Де Геа? Слабо стои со моралот, ајде да му го оствариме сонот :rolleyes:

Иначе цело време може да се прават трансфери?
Да,да. Мене ме заеба сладоледџијата бе, јас имав прифатена понуда за Погба со Барселона..ама аплицираше овој за Јуве и викам ај педерки ќе биде да чекам цел ден за да му прифатам. :D Ама го земав Де Брујн, Деле Али сега, па со Иниеста, Ракитиќ и Бускетс среден ми е средниот ред. xD

Иначе барав клуб со многу пари, сакав да си направам тим составен од играчи под 23-4 години во главно. Го најдов Јунајтед со 280м + Мата, Руни, Фелаини, Валенсија и Јанг кои можам да ги продадам или искористам при купување. И еве што купив:

transferi 1.jpg transferi 2.jpg

Oд Јунајтед освен младинците (Мек Нер, Вилсон, Јанузај, Переира, Лингард) ги оставив и Де Геа, Смолинг, Џонс, Шо, Дармијан, Блинд, Рохо, Андер Ерера, Шнајдерлин и Марсијал. Никој од овие не е постар од 26 години. Од тие што ги купував само Де Брујн и Марез се 24, другото u-23.

Депај беше заминат кога го земав тимот, во Баерн е, не ми го даваат никако.. И треба да продадам еден од Блинд и Рохо и најверојатно Дармијан, оти Орие и Белерин се доволно за таа позиција. Може да пробам да го добијам уште Зума во дефанзива. Напред тимот е преширок, кога ќе почнат да плачат ќе биде интересно дали ќе успеам да ги изменаџирам. :D

Ќе го избркаат сладоледџијава ако не се уклучи за одредено време? Гледам 6 дена не бил онлајн.

@DarkCore^ ти давам 30 мил. и двајца играчи за коке. Ако сакаш бирај од: Гуарин (90), Икарди (90), Љаич (89), Нагатомо (90), Сантон (89), Медел (90), Јоветич (91), Ханданович (91).
Или ако сакаш може и 30 мил. и Кошелни за Годин.

Go sakas pederot pedro?
Да играше централно одма ќе го земев ама крило не ми треба.

На 14 дена мислам дека наместив. :)

До кога трае сезоната би ви се приклучил ама испити следуваат ке заебам факултетот xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

До кога трае сезоната би ви се приклучил ама испити следуваат ке заебам факултетот xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
20 недели трае една сезона. Ние 2 имаме поминато, така да имаш уште 18х7=126 дена, или третина година. :D Aма ти треба се на се 10тина минути во денот, па земи си клуб додека не сме му ги собрале играчите. :D

20 недели трае една сезона. Ние 2 имаме поминато, така да имаш уште 18х7=126 дена, или третина година. :D Aма ти треба се на се 10тина минути во денот, па земи си клуб додека не сме му ги собрале играчите. :D
Ајде count me in .. го земав Арсенал да видам како ке иде работава :D

de be praznici se ebago, normalno deka nema online da bidam.. bev kum na oginot, spremav tamu drn drn, pa sega pak kum ke bidam pak se padna kaj mene :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom