Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене Алаба ќе падне, сфе да му ебам!

Да не има некој интересна понуда за него?

Досега само валенсија има понуда за иниеста. Да го дадам таму ики има и други заинтересирани?

Да да те сфаќам. Му реков да земе нешто ама рече не сака, па затоа ќе компензирам со тоа што ќе им дадам играчи на валенсија, рома, арсенал.

Ќе ти пратам и за Заниоло откако ќе се комплетира трансферот на Вајгл

Шо убаво си имав само една утакмица со менаџиран тим во следните 7 кола до полусезона, сега имам со 2. :(

Шо убаво си имав само една утакмица со менаџиран тим во следните 7 кола до полусезона, сега имам со 2. :(
Вечер е утакмицата на сезонава за мене, неам победа против покварениот Донеф 6 утакмици....

хахахха ќе склопи бољи тим од сите нас :pos::pos:

Отстапи го Монако да може Вардарски да аплицира за него.[DOUBLEPOST=1544375448][/DOUBLEPOST]
@Uli Hoeneß go сакаш ли Томас Мула?

Може[DOUBLEPOST=1544375522][/DOUBLEPOST]
хахахха ќе склопи бољи тим од сите нас :pos::pos:

Секако ќе паѓа Милер. Можно е и на 92 рејитнг да падне. Ништо чудно.

Отстапи го Монако да може Вардарски да аплицира за него.[DOUBLEPOST=1544375448][/DOUBLEPOST]

Може[DOUBLEPOST=1544375522][/DOUBLEPOST]

Секако ќе паѓа Милер. Можно е и на 92 рејитнг да падне. Ништо чудно.
Сигурно ќе игра?

Па ми рече дека ќе игра. Му кажав дека во втора лига ќе игра, му кажав кои играчи ги има и дека е во игра сезонава и во двата Купа
Нека аплицира и нека го задржи напаѓачкиот стил од претходниот менаџер, урлаа Монако од тотал фудбал.

Нека аплицира и нека го задржи напаѓачкиот стил од претходниот менаџер, урлаа Монако од тотал фудбал.

Нека го задржи и Џеко. Јас таман Милер ќе го играм најистурен напаѓач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom