ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.897
- Поени од реакции
- 44.464
А Вардарски да го земеше Зенит немаше ли да е најдобро?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Вардарски да го земеше Зенит немаше ли да е најдобро?
Vrhunac od tim mu sklopiv na deckoto, Donef se nadevam ke vleze u bonus i nikad nema da osvoi titula radi toa arogantno ponasanje ala Murinjo u najdobri denovi.Jimmy izbacen iz Kupa
0:2 labavo
A gledam i Vardarski so Monako go tepal Real![]()
Uste cekam ponuda da pustis za Morata ili go zaboravi ?Jimmy izbacen iz Kupa
0:2 labavo
A gledam i Vardarski so Monako go tepal Real![]()
Uste cekam ponuda da pustis za Morata ili go zaboravi ?
Ako ne go sakas neka pustit toj so Monako sto e.
Jak e morata, go igram vo KEL i najdobar strelec mi e.Toj so Monako gi ima Benzema i Dzeko. Ne veruvam deka ke go saka Morata. A i jas ne go sakam. Po bi igral so Haller i Plea![]()
Валенсија земи го ако сакаш. 91 е, ќе ти брка работа и за стартен.[DOUBLEPOST=1544702131][/DOUBLEPOST]Naby keita е достапен за новите играчи ама со buy back клаузула со важење до јуни. Значи ви го давам сега за пари, па ако сакам до јуни можам да го купам назад.Гледам да се ослободан од слабиве играчи, и плус ми треба бекови за замена. Само со Данило и Курзава сум.
А кој игра со Реал?![]()
Валенсија земи го ако сакаш. 91 е, ќе ти брка работа и за стартен.[DOUBLEPOST=1544702131][/DOUBLEPOST]Naby keita е достапен за новите играчи ама со buy back клаузула со важење до јуни. Значи ви го давам сега за пари, па ако сакам до јуни можам да го купам назад.
Jak e morata, go igram vo KEL i najdobar strelec mi e.
Одма знаев дека ќе изгубам поени на мечов.Шо убаво си имав само една утакмица со менаџиран тим во следните 7 кола до полусезона, сега имам со 2.![]()
Одма знаев дека ќе изгубам поени на мечов.