Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Немав отворено пораки вчера.

Си останувам на ова. Тие што се на листата не се чепкаат. Друго ако имам интересно, чекам минимум понуди.

Можеш Икарди па на тебе Џеко ќе ти го дадат.

Рубен Невес?

Каков е овој трансфер на Озил бе?

Ако не е договорен некој поголем дил, бољи дај го кај Ули, Интер е и онака веќе прејак.

Ако не е договорен некој поголем дил, бољи дај го кај Ули, Интер е и онака веќе прејак.
Porano neli imavme opcija da blokirame transfer preku SMFA ili kako i da se vikase, zosto e isklicena taa opcija sega ?

Одамна е зборен трансферот, тони пиша тука очигледно само јас сум го побарал. Нека се обрати ули ќе му дадам играчи што ги сака не е проблем. Иниеста, манџа и валенсија му се моментален краткорочен буст, други ако сака нека каже. Ете вајгл го зима, заниоло ќе му го дадам, нека каже и други што ги сака.

Одамна е зборен трансферот, тони пиша тука очигледно само јас сум го побарал. Нека се обрати ули ќе му дадам играчи што ги сака не е проблем. Иниеста, манџа и валенсија му се моментален краткорочен буст, други ако сака нека каже. Ете вајгл го зима, заниоло ќе му го дадам, нека каже и други што ги сака.
Дај го Иниеста мене :D

Брат смешно е да го распаѓа така Зенит без да земе нешто за да продолжи да игра со него, неам нишо против трансферот, ме разбираш шо ти зборам.

Рома ќе ја појачате малце?

Клипче ги продава Орие, Роуз, Пелегрини може и некој друг. Бен Дејвис ако ти треба лев бек после банот земи си го. Слободен е. Еве од Борјан можеш Валенсија, Манџукиќ.
Оно како што гледам имаш добри играчи, не си за жалење.

Клипче ги продава Орие, Роуз, Пелегрини може и некој друг. Бен Дејвис ако ти треба лев бек после банот земи си го. Слободен е. Еве од Борјан можеш Валенсија, Манџукиќ.
Оно како што гледам имаш добри играчи, не си за жалење.

Добро би ми дошол Манџукиќ, Дејвис ќе го земам после банот.
Кај Клипче да видам што има :D

Досега само валенсија има понуда за иниеста. Да го дадам таму ики има и други заинтересирани?
Брат смешно е да го распаѓа така Зенит без да земе нешто за да продолжи да игра со него, неам нишо против трансферот, ме разбираш шо ти зборам.
Да да те сфаќам. Му реков да земе нешто ама рече не сака, па затоа ќе компензирам со тоа што ќе им дадам играчи на валенсија, рома, арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom