ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.326
- Поени од реакции
- 45.908
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала на советот, гледам секој сака да лапа играчи а да даде семки.@Mich0MKD пази брат да не те магарат со транфери, тешки којоти има во лигава.![]()
Ни семки не даваат, семето нивно покварено.Фала на советот, гледам секој сака да лапа играчи а да даде семки.
Нели донираше, ја правеше лигата поинтересна. Ајде, покажи сеЗа Инсиње праиме муабет, не знам дали очекуваш да го добиеш само за кеш или пак за играч од 88 рејтинг али ок.

У истиот момент кога ќе го вратиш КДБ кај шо треба ќе го дадам Инсиње за минимум кеш.Нели донираше, ја правеше лигата поинтересна. Ајде, покажи се![]()
Чувај си го Инсиње, го бараш Вернер кој е 91 и плус играч за 92 рејтинг, 26 години а Вернер е 21. Уреду е другарсми.За Инсиње праиме муабет, не знам дали очекуваш да го добиеш само за кеш или пак за играч од 88 рејтинг али ок.
Aehehehehehehehheheheheh sooo funny ahahahahahehe heheuueheuheueНи семки не даваат, семето нивно покварено.

Оригиналната замисла е Инсиње-Вернер, тоа уше шо даваш е очигледен блеф, да се види кој и дали некој би наседнал на тоа па да понуди уште нешто ама уште многу ќе треба да ве учам за преговарање за трансфери.Чувај си го Инсиње, го бараш Вернер кој е 91 и плус играч за 92 рејтинг, 26 години а Вернер е 21. Уреду е другарсми.
Хахаха ококоок не сѐ вади ајде. Не фала.Оригиналната замисла е Инсиње-Вернер, тоа уше шо даваш е очигледен блеф. уште многу ќе треба да ве учам за преговарање за трансфери.
Инсиње-Вернер е сосема фер но сепак ти си знаеш.
Апсолутно неам потреба да се вадам само малце лош принт скрин е ова, тотално утната поента имаш и не гледам каде ти давам "семки" за Вернер.Хахаха ококоок не сѐ вади ајде. Не фала.