Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Клипче Галијани.
Во Европа лига го давам Бензема за лево крило или десен бек
58eec8893cbd88335381ea1d562a0356.jpg

За Инсиње праиме муабет, не знам дали очекуваш да го добиеш само за кеш или пак за играч од 88 рејтинг али ок.

За Инсиње праиме муабет, не знам дали очекуваш да го добиеш само за кеш или пак за играч од 88 рејтинг али ок.
Нели донираше, ја правеше лигата поинтересна. Ајде, покажи се :D

Нели донираше, ја правеше лигата поинтересна. Ајде, покажи се :D
У истиот момент кога ќе го вратиш КДБ кај шо треба ќе го дадам Инсиње за минимум кеш.

А за да збориш со мене за лигава е нонсенс.

Јас нејќам да ја правам поинтересна, него да ја доминирам :sneaky:

Чувај си го Инсиње, го бараш Вернер кој е 91 и плус играч за 92 рејтинг, 26 години а Вернер е 21. Уреду е другарсми.

Чувај си го Инсиње, го бараш Вернер кој е 91 и плус играч за 92 рејтинг, 26 години а Вернер е 21. Уреду е другарсми.
Оригиналната замисла е Инсиње-Вернер, тоа уше шо даваш е очигледен блеф, да се види кој и дали некој би наседнал на тоа па да понуди уште нешто ама уште многу ќе треба да ве учам за преговарање за трансфери.

Инсиње-Вернер е сосема фер но сепак ти си знаеш.

Оригиналната замисла е Инсиње-Вернер, тоа уше шо даваш е очигледен блеф. уште многу ќе треба да ве учам за преговарање за трансфери.
Инсиње-Вернер е сосема фер но сепак ти си знаеш.
Хахаха ококоок не сѐ вади ајде. Не фала.

Хахаха ококоок не сѐ вади ајде. Не фала.
Апсолутно неам потреба да се вадам само малце лош принт скрин е ова, тотално утната поента имаш и не гледам каде ти давам "семки" за Вернер.

;)

Back
На врв Bottom