Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Може, освен ако до вечер не се појави подобра понуда :D Масче или Миранда ќе го зимаш ?

@Mich0MKD Ќе пуштам Шмелцер - Де Вриј трампа ако си за :D
Не не, ми треба лево крило/лев бек 93+, давам де вриј + пари

Не не, ми треба цм/лб 93+ давам де вриј + пари

Никој нема да ти даде играч со 93 рејтинг за пари и Де Вриј (90). Пари ниш не значат во Ворлд, ги има многу. Освен некој ако сака да те почасти али наследи доста добар тим со Зенит.

Нормално дека сум пред Клип4е.:pos::pos::pos::pos:
Иам највише менаџирани утакмици, највише младунци спаваш ли мирно Арсене Венгеру.:cool:

Бреј Џими со 0 титули и 0 шанси за било каков успех се смее шо ми бега за пар бодови со пар утакмици повеќе :pos::pos::pos:

Бреј Џими со 0 титули и 0 шанси за било каков успех се смее шо ми бега за пар бодови со пар утакмици повеќе :pos::pos::pos:
Дури и да претпоставиш дека сите 8 натпревари плус што ги има му се победи, и да му ги одземеш бодовите, пак е пред тебе :toe:

Ти колку титули имаш?:pos::pos::pos: Ако сум ја со нула ти со минус еден шанси за било што.:pos:

Ти колку титули имаш?:pos::pos::pos: Ако сум ја со нула ти со минус еден шанси за било што.:pos:
Дап, само шо јас не те приумарам цело време :Д

Донеф или Боро да ми зборат, океј, сериозно неам шо да им кажам ама ти...

Back
На врв Bottom