Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адуриз за минималец ти го давам гледам слаб си во напад.Liverpul ke resavat.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ти легна лигата ептен.@ManUtdChampions со уморни играчи од куп те тепам во лигата до атлетико. Премногу доминирам таму.
Јас веќе ти реков дека не планирам да продолжувам. Одма би напуштил.Ти легна лигата ептен.Само пишав и таму, ќе бараме нова или ќе продолжуваме, оти 7 души мислам дека сме се на се, ептен е спора некако. xD
Абе и јас би напуштил одма, ми заврши сезоната веќе таму, ама еве да почекаме Борјан да си ја земе титулата.Јас веќе ти реков дека не планирам да продолжувам. Одма би напуштил.
Што има да го чекаме, нека си остане сам и нека земе.Абе и јас би напуштил одма, ми заврши сезоната веќе таму, ама еве да почекаме Борјан да си ја земе титулата.![]()
Па за заедно да влеземе, вака ќе имаме предност ние.Што има да го чекаме, нека си остане сам и нека земе.
Има една лига кај што играме јас, чемпионс, донев и клипче мислам. Сори за конфузија секако лигата е небитна ко клипче во кајгана ворлд.За која лига пишувате дека ќе ја напуштете бре?
Da e samo kajgana worldИма една лига кај што играме јас, чемпионс, донев и клипче мислам. Сори за конфузија секако лигата е небитна ко клипче во кајгана ворлд.
Прати ми мене ајде, на Чемпионс акаунтот.Играм една ПЛ со 33 играчи во моментов.
Уште 3 кола до крај на втора сезона. Има слободни играчи јаки (Левандовски, МСН, Рамос...)
Можам да ви пратам покани, но ќе морате од втора лига да почнете.