Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Liverpul ke resavat. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Пред Челзи и Барса завршувам фиксно многу потежок распоред имаат. За Реал тешко два кикса да направи.
Liverpul ke resavat. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Адуриз за минималец ти го давам гледам слаб си во напад.

@ManUtdChampions со уморни играчи од куп те тепам во лигата до атлетико. Премногу доминирам таму.

@ManUtdChampions со уморни играчи од куп те тепам во лигата до атлетико. Премногу доминирам таму.
Ти легна лигата ептен. :D Само пишав и таму, ќе бараме нова или ќе продолжуваме, оти 7 души мислам дека сме се на се, ептен е спора некако. xD

Ти легна лигата ептен. :D Само пишав и таму, ќе бараме нова или ќе продолжуваме, оти 7 души мислам дека сме се на се, ептен е спора некако. xD
Јас веќе ти реков дека не планирам да продолжувам. Одма би напуштил.

Јас веќе ти реков дека не планирам да продолжувам. Одма би напуштил.
Абе и јас би напуштил одма, ми заврши сезоната веќе таму, ама еве да почекаме Борјан да си ја земе титулата. :D

Абе и јас би напуштил одма, ми заврши сезоната веќе таму, ама еве да почекаме Борјан да си ја земе титулата. :D
Што има да го чекаме, нека си остане сам и нека земе.

Дај бе отворете си тема за другите лиги кај што играте или на пм, не ги конфузирајте луѓето.

За која лига пишувате дека ќе ја напуштете бре?
Има една лига кај што играме јас, чемпионс, донев и клипче мислам. Сори за конфузија секако лигата е небитна ко клипче во кајгана ворлд.

Најдете некоја лига да им влеземе со клизач на странците, имам и јас слободен слот.:icon_mrgr:

Играм една ПЛ со 33 играчи во моментов.

Уште 3 кола до крај на втора сезона. Има слободни играчи јаки (Левандовски, МСН, Рамос...)
Можам да ви пратам покани, но ќе морате од втора лига да почнете.

Играм една ПЛ со 33 играчи во моментов.

Уште 3 кола до крај на втора сезона. Има слободни играчи јаки (Левандовски, МСН, Рамос...)
Можам да ви пратам покани, но ќе морате од втора лига да почнете.
Прати ми мене ајде, на Чемпионс акаунтот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom