Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер играм со наполи против кој немам победено досега. Дали вечерва ќе биде ствен крај на надежите на Борјан за првата титула откако е менаџер на нероаѕурите или сепак ќе успее да изнајде решение за секогаш незгодниот Наполи. Во прилог на Борјан оди големиот пожар во близина на Неапол кој го вознемири играчите на ѓубрињата.

Боро скоро еден месец ми го нема побарано Погба :place:

Аууу како зема титула Донев тука, победи со факинг Гладбах во 86та, а Челзи во ист момент прими гол. Јас и си очекував кикс, пошто играв против неговото Височество, @dragonsky .

Аууу како зема титула Донев тука, победи со факинг Гладбах во 86та, а Челзи во ист момент прими гол. Јас и си очекував кикс, пошто играв против неговото Височество, @dragonsky .
А пар месеци уназад реков дека лигава до крај веќе не ми е компетитивна, мислев баш сега ќе ме победиш али то е..
Повели и друг пат ако сакаш да ти попуштам за реми :D :D[DOUBLEPOST=1499980447][/DOUBLEPOST]Да не се заборави дека Челзи беа први на табела пред да се соочат со моќниот Пикачу :X3::X3::X3::X3:

Леле Донев каако се изваади во 86 минута цццццццццц. Ќе бевме два бода разлика, а ти имаш каде каде потежок распоред. Очекуван кикс на чемпионс, мислев и Зенит ќе киксне па ќе бидам минимум втор на крај. Вака ќе решава гол разлика за второ место.

Леле Донев каако се изваади во 86 минута цццццццццц. Ќе бевме два бода разлика, а ти имаш каде каде потежок распоред. Очекуван кикс на чемпионс, мислев и Зенит ќе киксне па ќе бидам минимум втор на крај. Вака ќе решава гол разлика за второ место.
Продаваш ли нешто тука и посебно во КЕЛ? :D

Иначе веќе некое време секогаш одмара еден од Роналдо или Меси, а Асенсио игра како стартер. И често правам ротации. И Погба беше повреден три недели. И пак не можете да ми се приближите :kuracc:

Иначе веќе некое време секогаш одмара еден од Роналдо или Меси, а Асенсио игра како стартер. И често правам ротации. И Погба беше повреден три недели. И пак не можете да ми се приближите :kuracc:
Јаоо изигра со Милан и Наполи само од менаџирани клубови, многу си јак, хехе.

Јас секако уште вечер може и официјално да останам надвор од трка за титулата. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom