Hahaha a ja pobediv na 2d posle gleam nereseno.На 2д победувам 0-1 против челзи и после ми вика нерешено. Окккккк. Кампионато фалсато!
Во секој случај некој ќе победеше и ќе имаше исто бодови како чемпионс.Hahaha a ja pobediv na 2d posle gleam nereseno.
Вие двајца никогаш нема да имате исто бодови ко Чемпионс.Во секој случај некој ќе победеше и ќе имаше исто бодови како чемпионс.
A таман ќе те прашував и да не победи на 2д.Уште кога го убација ова 2Д на првите неколку утакмици ми се дешаваше ова во неколку наврати, да водам/губам и на крај друг резултат да ми даде Брзо се откажав од 2д, си пратам текстуален пренос ко на резултати.цом да глеам
Утнав работа со тактиката, требаше можда поофанзивно, не знаев дека толку отворено играш Мене добро би ми дошло крило, за кеш го даваш или размена сакаш ?A таман ќе те прашував и да не победи на 2д.
Дај бе Гаитан да ви го дадам, 18та опција ми е, а 91 е. Нека се јави некој што му треба АМ/крило.
Најидеална опција е замена за некое талентирано детенце, ама со оглед на тоа што сите се во Челзи и Свонси може и за кеш да се договориме. Чек да ти го видам тимот.Утнав работа со тактиката, требаше можда поофанзивно, не знаев дека толку отворено играш Мене добро би ми дошло крило, за кеш го даваш или размена сакаш ?