JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Гејпионс ги нуди сите на што им паѓа ректингот
Нели рејтингот не е битен
Е кај на Зума му паѓа рејтинг? xD Досадно ми е да играм со исти играчи цело време, тоа е цела финта.Гејпионс ги нуди сите на што им паѓа ректингот
Па можда заради годините нема али нема ни да му се дигне, затоа го бараш Мај нига Раш што ќе му се дигне 88+ минимум.Е кај на Зума му паѓа рејтинг? xD Досадно ми е да играм со исти играчи цело време, тоа е цела финта.
Овие па мрзите од админи денеска само за Борнмут ажурирале, до Божиќ нема да ја завршат Премиер Лигата значи.
Зa Кaнте сaкaм дa не ми прaќaш пoнуди веќеШто сакаш за Канте ондак? Ама озбилно без Меси, Суарез и Ибрахимовиќ.
На Меси се тестираше а? xD Сеа ќе пратам и јас мејл за волонтерска работа.Ако сакате инсајдерско инфо за на кој колку ќе му скокне/падне рејтингот, праќајте понуди по ПП.
Немаш друга работа, па ќе играш од 12 профили со по 5 тимовиСе заебавам јас бе, неам друга работа ќе волонтирам.
На овој главниот што играм во Кајгана лигите иам 6 тима. Поојма неам колку рејтинг треба, кај Ѕвонко пример максимум ми е 4. А на третиот пет.Немаш друга работа, па ќе играш од 12 профили со по 5 тимови
Иначе на некој профил имаш повеќе од 5 тимови? Може повеќе од 5? Колку рејтинг треба?
Што ќе им понудиш со економски бе, или кај и да бешеНа Меси се тестираше а? xD Сеа ќе пратам и јас мејл за волонтерска работа.
Промена на начинот на пресметка на вредноста на играчот. Ова со рејтинг/години односот им е ептен безвеза.Што ќе им понудиш со економски бе, или кај и да беше