ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.757
- Поени од реакции
- 43.945
Начекав села без кучиња и удриии.. Исто и папагалчето.
Боље 80 во еден профил, отколку 80 во два профилаКој педофил е папагалот, има преку 80 младинци во тим. Со се позајмените скоро 100.
Јас 15 души неам се на се. И дај да се договориме за Канте.Боље 80 во еден профил, отколку 80 во два профила
Што ќе преговарам...Јас 15 души неам се на се. И дај да се договориме за Канте.
A што те чуди тоа??? Таква е политиката на клубот, ја сум само менаџер.Кој педофил е папагалот, има преку 80 младинци во тим. Со се позајмените скоро 100.
Треба да частиш му киднав поени на КлипчеKaj ste be decaaaa. Iz keca u keca i sest plus ko cickite na ceca. @Клипче ti si sledeci. Dobro mi se pazi PraseStajger je jos u punoj snazi !!!!
@Донев Како во купов? :')))
Што јас бе?Вечерас момци и пар девојака менаџер МинхенскоГ Баерна најавује да се нече тако одречи титуле иако нече бити присутан крај аут линије јер у исти тренутци догаџа се ПивоФест у Прилепа Града и он че да попије једно двадесетак пива и ако резултат је позитиван биче славје до раних утринских часова.
Исто хочу да се пофалим да сам кренуо левел 3 на игру Покемон и у константној сам потрази по један и јединствени ПИКАЧУ, ако га неко некгде види обавезно нек ме назове, број је ист, мејл није промењен још од тинејџерски дани и попичемо неко пиво сигурно.
НЕМА ПРЕДАЈЕ! НЕМА ОДУСтАЈЕ! ПРОЈЕКАт ВУЧИЧА ЈЕ БРОЈ ЈЕДАН У РЕГИОНУ! ИЗАБЕРИ ПРАВИЛНО!