Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Кој педофил е папагалот, има преку 80 младинци во тим. Со се позајмените скоро 100.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кој педофил е папагалот, има преку 80 младинци во тим. Со се позајмените скоро 100.
A што те чуди тоа??? Таква е политиката на клубот, ја сум само менаџер.:LOL:

ПС. Сеа го даваш Меси за Рашфорд, а ја демек имам вишак пари да му плаќам кауција на џуџето. Па немој такви мизерни понуди немој.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.303
Поени од реакции
5.597
Претходната недела не се ни вклучував на играва 2 победи сум имал денеска се вклучив сменив состав на Клипче му извадив 2-2 :D свашта ..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Kaj ste be decaaaa. Iz keca u keca i sest plus ko cickite na ceca. @Клипче ti si sledeci. Dobro mi se pazi PraseStajger je jos u punoj snazi !!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Играва се води по еден единствен систем во куповите. Ако израмниш во 86+ 100% победуваш на пенали.

Чекам некој што израмнил во последни пар минути да изгуби на пенали. Еднаш на 10 случаеви сигурно се дешава

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Вечерас поштовани публиКуме избацујем Клип4е из трку Кајгана Ворлд Лигу. Веома и врло ми то тешко пада, али ја имам пројеката да прво место освојим. Хвала и кај вас!!!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Вечерас момци и пар девојака менаџер МинхенскоГ Баерна најавује да се нече тако одречи титуле иако нече бити присутан крај аут линије јер у исти тренутци догаџа се ПивоФест у Прилепа Града и он че да попије једно двадесетак пива и ако резултат је позитиван биче славје до раних утринских часова.

Исто хочу да се пофалим да сам кренуо левел 3 на игру Покемон и у константној сам потрази по један и јединствени ПИКАЧУ, ако га неко некгде види обавезно нек ме назове, број је ист, мејл није промењен још од тинејџерски дани и попичемо неко пиво сигурно.

НЕМА ПРЕДАЈЕ! НЕМА ОДУСтАЈЕ! ПРОЈЕКАт ВУЧИЧА ЈЕ БРОЈ ЈЕДАН У РЕГИОНУ! ИЗАБЕРИ ПРАВИЛНО!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.552
Поени од реакции
59.244
Вечерас момци и пар девојака менаџер МинхенскоГ Баерна најавује да се нече тако одречи титуле иако нече бити присутан крај аут линије јер у исти тренутци догаџа се ПивоФест у Прилепа Града и он че да попије једно двадесетак пива и ако резултат је позитиван биче славје до раних утринских часова.

Исто хочу да се пофалим да сам кренуо левел 3 на игру Покемон и у константној сам потрази по један и јединствени ПИКАЧУ, ако га неко некгде види обавезно нек ме назове, број је ист, мејл није промењен још од тинејџерски дани и попичемо неко пиво сигурно.

НЕМА ПРЕДАЈЕ! НЕМА ОДУСтАЈЕ! ПРОЈЕКАт ВУЧИЧА ЈЕ БРОЈ ЈЕДАН У РЕГИОНУ! ИЗАБЕРИ ПРАВИЛНО!
Што јас бе?

Kajgana Shop

На врв Bottom