ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.949
- Поени од реакции
- 44.624
Агуеро за Модриќ и Вокер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Агуеро за Модриќ и Вокер
Варан и пари
К
И да ти ја дадеме титулата уште сеа?Варан и пари![]()
Да размислам.К
Љоренте и Раџа
И да ти ја дадеме титулата уште сеа?
Да размислам.
Тебе ти треба одбрана мене ми треба бекап играч од среден ред .. плус добиваш и париИ да ти ја дадеме титулата уште сеа?
Да размислам.
Веќе ми се испланирани париве за друг играч иначе можам да ти го земамИначе исто би преговарал и за Кевин Де Брујне, само да почекам ден-два да не скокне случајно. (што не ми се верува)
Секако за размена ми е.Веќе ми се испланирани париве за друг играч иначе можам да ти го земам![]()
Се курчи демек има јак тим, заборавил дека игра во втора лигаМу требал бекап играч за средина, затоа го сака Модрич кој е 95ка и топ-5 везњаци у real-life![]()
Suarez i dodaj uste eden.Што давате за Лукица Модриќ?
Во куп испадна од резервите на клипчеСе курчи демек има јак тим, заборавил дека игра во втора лига![]()
Кој? xD[DOUBLEPOST=1495314112][/DOUBLEPOST]Suarez i dodaj uste eden.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Реално има врска и тактиката според мене, неколку пати иам играно со една иста тактика против појаки тимови и бар пола иам дојдено до поени. Сеа ваљда зависи и што формација игра противникот и слично. А дека има безвеза моменти на играва има, посебно кога Гудијонсен ќе реши една ваква екипаУште мислите дека сте јаки менаџери?
Ко некој да ми се фали јак бил во лото![]()