Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Кој? xD[DOUBLEPOST=1495314112][/DOUBLEPOST]
Реално има врска и тактиката според мене, неколку пати иам играно со една иста тактика против појаки тимови и бар пола иам дојдено до поени. Сеа ваљда зависи и што формација игра противникот и слично. А дека има безвеза моменти на играва има, посебно кога Гудијонсен ќе реши една ваква екипа :pos:
Koj bilo, koj sakas.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Реално има врска и тактиката според мене, неколку пати иам играно со една иста тактика против појаки тимови и бар пола иам дојдено до поени. Сеа ваљда зависи и што формација игра противникот и слично. А дека има безвеза моменти на играва има, посебно кога Гудијонсен ќе реши една ваква екипа :pos:

Не е безвеза, као моеш да збориш така?

Цела сезона тренираат Гудијонсен и Зе Роберто ко коњи, знаат дека ги спремам за у куп само и се погоди да земат скалп на една моќна екипа.

Koj bilo, koj sakas.

Чекај да разгледам како може да ја направиме, оти многу пари вреди Суарезов, од каде да соберам толку хахаха :D

Чекај да разгледам како може да ја направиме, оти многу пари вреди Суарезов, од каде да соберам толку хахаха :D
Modric i koj bilo drug seedno mi e, moze i pari.

За суарез давам Пике + Робен + пари !!

Отворете трансфер хистори на канте. Легендата што играла во прва сезона со лестер ги дала канте, дринквотер и 15милиони за јозе факинг хименез. Од тогаш до денес рејтингот на канте е покачен за 6 :pos:

Отворете трансфер хистори на канте. Легендата што играла во прва сезона со лестер ги дала канте, дринквотер и 15милиони за јозе факинг хименез. Од тогаш до денес рејтингот на канте е покачен за 6 :pos:

Oтвoри вo КВ дa видиш зa штo гo земaв :D

Комплетиран трансферот на Gimenez и едно младо момче кое го донесовме од Манчестер Јунајтед станува збор за Rashford во последно време игра многу добро на ниво на фудбалерите кој се од светска класа.Ќе видиме како ке се покаже кај нас.
Уште и се фалел :drk:
Ова му е последното мислење на форумов. После ова потонал на океанското дно.

Поздрав :(
Добро ќе ми дојде еден рестарт.

Дебакл. Пошто се курчев на две кола пред крај заслужено ќе ја изгубам титулата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom