Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
И у ова коло ја праам лигата интересна. Спаваш ли мирно Амиен и втора лига француска:sneaky:

Ау, го искинав. Ех, да си го менаџирав тимот ко што треба, ќе ве доминирав секоја сезона. Ама тоа е :toe:

Вертонген 92, Вокер 91, Глик претходно 91. Одбраната полека се средува со апдејтот, Вернер вчера 2 гола на првиот меч кој го стартуваше, сеа уште замена за среден ред да се најде и тимот е спремен. :P

Последно уредено:
@ManUtdChampions
Да ја оставев првата понуда за Вањама имаше жив да се изедеш :D
14.001.000 ти, 14.005.000 јас :D

Не ми се ризикуваше, па затоа плански мааалку над 20 милиони зашто очекував да крене 91 и вредност 20м.
Сега и да ми текне да го продавам можам 22-23 од Тотенхем да извадам. Така да ништо не изгубив, само пропуштив можност за поголем ќар.

@ManUtdChampions
Да ја оставев првата понуда за Вањама имаше жив да се изедеш :D
14.001.000 ти, 14.005.000 јас :D

Не ми се ризикуваше, па затоа плански мааалку над 20 милиони зашто очекував да крене 91 и вредност 20м.
Сега и да ми текне да го продавам можам 22-23 од Тотенхем да извадам. Така да ништо не изгубив, само пропуштив можност за поголем ќар.
Мене секако ми требаат парите и немаше шанса да го купам, така пратив понуда да те потрошам малце повеќе. xD

:pos:

Ништо, после ова сите трансфер врски со Макарон на играва се прекинати. А ако е стварно за Мата и Милер, буквално ништо не добива од трансферот (поточно добива двајца пропаднати играчи), а останува без тоа што најмногу му треба - плејмејкер. Нека цепа со Лукас Биља да видиме дали ќе земе нешто. xD

Ракитиќ и Милер сепак. Хаха, топ. Живи и здрави да сте, ќе ве начекам некогаш, Чемпионс не простува педерски работи. (y)

Последно уредено:
Ракитиќ и Милер... па подобро отколку Модриќ и Зиелински

Ракитиќ и Милер... па подобро отколку Модриќ и Зиелински
Секако, само до сеа (бар јас кога сум преговарал) договорен трансфер си е договорен трансфер. А ниту сум се мешал на договорени трансфери. Ама океј, ипак тоа е до човекот. xD

Не сум јас крив што секој сака да те заебе. @ManUtdChampions

Знам што е договорено, но некои имаат голема желба да патиш, неам ништо против, и ако сакаш отворен сум за трансфери.

Ево јавно да се извинам. :D

Никој ли не го сака Агуеро? Ете го остана 95

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom