Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Фаќам форма за следна сезона. :D Мада Клипот има прејака екипа, ќе биде заебано со него.

Фабињо деби со асистенција. (y)
Ќе ве оставам да си играте следна сезона. Ако освојам правам ремонт на тимот. Сите играчи на 30 години, освен буфон, ќе си одат. Не е интересно хет трик со титули.

Де Роси на трансфер листа, Алба рачунајте го за продавање после банот исто така.

Еј дечки не сме се договориле вака да вадиме, лепиме, сечеме муабети :Д

Еј дечки не сме се договориле вака да вадиме, лепиме, сечеме муабети :Д
Не бе, нема никакво значење муабетов, затоа.. Исто ко Дани и Донев што секоја понуда за трансфер што ќе им ја пуштам ја ставаат по темите, без разлика што се и повеќе од фер. xD

Сите сакаат да имаат јаки играчи во тим, ама за да земиш морат и да се откажиш, јас сакам да ги имам и Суарез и Кејн и Санчез ама ако сакам исто јаки ко нив морам да ги жртвувам.

А не да ми даваат двајца просеци за Суарез или кој било.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Па зошто да се тајни трансферите бе. Немам јас што да кријам и си пишувам тука. Секако сите ќе видат :D

Сите сакаат да имаат јаки играчи во тим, ама за да земиш морат и да се откажиш, јас сакам да ги имам и Суарез и Кејн и Санчез ама ако сакам исто јаки ко нив морам да ги жртвувам.

А не да ми даваат двајца просеци за Суарез или кој било.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Мајка му на Кејн нема да ти ги даде Коке и Киелини (двајцата појаки играчи) за него. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom