Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Хаха џе ти Фабињо Гејпионс. Хххх
Tи ли си курво скапана? xD

:toe:

Му се игра, најдобриот поединец го продава за минимум кој за 3-4 дена веројатно ќе скокне и на 91.
Каде е логиката тука?

Ајде вам што ви треба Фабињо пишете му ПП и договорете се за поголема понуда.
Многу јасно дека ќе ја прифати подобрата ако навистина не му треба играчот.
А што ме прашуваш мене која му е логиката бе човек? Уствари зошто уопште те интересира која му е логиката? Ако не пред секој трансфер тебе да те прашуваме тука дали има логика или не? xD Јас фино лепо си прашав за играч, после кажа не го сакам Де Роси, сакам само пари.. Па го прашав за парите, никој не му стави ни пиштол на чело, ни му се закани со бесење.

Дури откако се договоривме доби понуда и од Милан, која појма неам каква била, но пошто се договоривме ден-два пред тоа дечкото пак ја прифати мојата понуда.

Околу болдов, wtf? :pos: Кога досега некој се има вака умешано на вака договорен трансфер? :facepalm:

Tи ли си курво скапана? xD

А што ме прашуваш мене која му е логиката бе човек? Уствари зошто уопште те интересира која му е логиката? Ако не пред секој трансфер тебе да те прашуваме тука дали има логика или не? xD Јас фино лепо си прашав за играч, после кажа не го сакам Де Роси, сакам само пари.. Па го прашав за парите, никој не му стави ни пиштол на чело, ни му се закани со бесење.

Дури откако се договоривме доби понуда и од Милан, која појма неам каква била, но пошто се договоривме ден-два пред тоа дечкото пак ја прифати мојата понуда.

Околу болдов, wtf? :pos: Кога досега некој се има вака умешано на вака договорен трансфер? :facepalm:
Не уште не ми е дојден редот да те рапортнам... Не глеаш дека ова е завера против тебе, сите сме против тебе. Можеш комотно да ги напуштиш лигите, пошо ово те чека у иднина бато.:);)

Ако не пред секој трансфер тебе да те прашуваме тука дали има логика или не? xDда.

Тoa!

Зaштo дa не. Некa си земе пoвеќе пaри чoвекoт :D[DOUBLEPOST=1494697677][/DOUBLEPOST]
Не уште не ми е дојден редот да те рапортнам... Не глеаш дека ова е завера против тебе, сите сме против тебе. Можеш комотно да ги напуштиш лигите, пошо ово те чека у иднина бато.:);)

Имам страшна идеја!

Ај продај ми го Крос за 48м, да го зезнеме Чемпионс

Последно уредено:
Тoa!

Зaштo дa не. Некa си земе пoвеќе пaри чoвекoт :D[DOUBLEPOST=1494697677][/DOUBLEPOST]

Имам страшна идеја!

Ај продај ми го Крос за 48м, да го зезнеме Чемпионс
Па баш ти е страшна, се плашам коа си го гледам тимот без Крос.:shook::D

Screen-Shot-2016-07-17-at-13.45.07.png

Ebate drugarot so mu davat prednost na drugi. :D

Se zezam, mu pisav ako ne mu se igrat da napusti i da go ostavi normalen timot.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ciganov varan mu padna cenata na 28.8m srekja so real imaa prateno ponuda pred toa pa otide kaj niv za 36m..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Што се предомисли бе? :D
Ebate drugarot so mu davat prednost na drugi. :D

Se zezam, mu pisav ako ne mu se igrat da napusti i da go ostavi normalen timot.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Еве ќе му го пуштам Вернер на позајмица ако го сака да обезбеди пласман во прва лига. :D

Чемпионс остај нешто и за мене бе. Немора сите конкуренти за титула ти да ми ги исчистиш :icon_lol:

Ќе требa дa се прoдaвa нештo. Секoјa неделa се пoмaлку и пoмaлку пaри имaм.

Чемпионс остај нешто и за мене бе. Немора сите конкуренти за титула ти да ми ги исчистиш :icon_lol:
Фаќам форма за следна сезона. :D Мада Клипот има прејака екипа, ќе биде заебано со него.

Фабињо деби со асистенција. (y)

Што се предомисли бе? :D

Еве ќе му го пуштам Вернер на позајмица ако го сака да обезбеди пласман во прва лига. :D
Да му ебам глупавото правило за 21 играч во тим да имаш ... точно 21 имам и затоа пропадна трансферот .. е сега за инает ќе го чувам или ќе го дадам ако стигне над 35м понуда..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom