Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Додека некој прави планови за освојување на лигата следната година, некој се бори за одбрана на титулата:D
Супер резултати денес. Милан и Валенсија киксна, па јас и порто се издвоивме напред.
@ManUtdChampions следно коло мораш да победиш ако сакаш опстанок :rolleyes:
Части нешто сега ајде. :P

Додека некој прави планови за освојување на лигата следната година, некој се бори за одбрана на титулата:D
Супер резултати денес. Милан и Валенсија киксна, па јас и порто се издвоивме напред.
@ManUtdChampions следно коло мораш да победиш ако сакаш опстанок :rolleyes:
Милан не киксна.

Искo ќе ми реши еден прoблем, Гaмеирo ќе ми oтвoри друг. Гледaм дa се oслoбoдaм oд вишoк нaпaѓaч.

Акo имaм дoбрa пoнудa ќе гo дaдaм, aкo не ќе чекaм трaнсфер бaнoт нa Љoренте дa пoмине, пa негo ќе гo прoдaвaм.
А Кaвaни ќе игрa купoви :D

Инaку нa местo ти е пoнудaвa, сaмo штo вo случaјoв немaм пoтребa oд нaпaѓaч.

Знам дека не ти треба напаѓач, мислев за бек-ап ако сакаш Гамеиро да го користиш. Иначе, се мислам некој од одбрана да понудам, ама па така ќе си отворам јас дупка..

Милан не киксна.

Точно. Шалке киксна (n)

Патот кон титулата е пополочен. Последните три кола се против директните конкуренти така што пишете си уште од сега.одбрана на круната.
Чемпионс те частев со бакајоко на позајмица.
Милан не киксна.
Во директен дуел ќе те елиминирам тебе.

Чемпионс те частев со бакајоко на позајмица.
За да асистира за победата денеска против Порто. Повеќе ќар имаше ти од него, отколку јас. :D

Иначе следни 2 кола играм со Валенсија и Милан, а опстанокот ми е скоро обезбеден со оглед на тоа што конкурентите сите играат по еднаш меѓусебе, плус јас имам меч со Њукасл... така да, размисли за частењето стварно. :D

Земав интересни млади играчи што ќе им рипа рејтинг разгледај за позајмици без право на откуп. Ионака си ми филијала можам и двајца да ти дадам.

42 minutes ago
The deal involving Everton and AS Monaco regarding Tavares FABINHO has collapsed as the SMFA has blocked the deal

Пички сеа со пријави ли ќе играме? Ај престанете со глупирање, ќе ги уништите лигите само.

42 minutes ago
The deal involving Everton and AS Monaco regarding Tavares FABINHO has collapsed as the SMFA has blocked the deal

Пички сеа со пријави ли ќе играме? Ај престанете со глупирање, ќе ги уништите лигите само.

Не сум пријавувал, ниту ми е на shortlist да видам што се случувало, НО убаво што те пријавиле.

Унишување лиги? Хаха, па ова е типичен пример за уништување.
16.5 милиони за Фабињо? Кај е продавачот? Еве има менаџери што веднаш се спремни повеќе да понудат.[DOUBLEPOST=1494692705][/DOUBLEPOST]@Makaron другар ти беше овој?
Ако не му се игра нека го напушти клубот, а не вакви смешни трансфери да прави.

Не сум пријавувал, ниту ми е на shortlist да видам што се случувало, НО убаво што те пријавиле.

Унишување лиги? Хаха, па ова е типичен пример за уништување.
16.5 милиони за Фабињо? Кај е продавачот? Еве има менаџери што веднаш се спремни повеќе да понудат.[DOUBLEPOST=1494692705][/DOUBLEPOST]@Makaron другар ти беше овој?
Ако не му се игра нека го напушти клубот, а не вакви смешни трансфери да прави.
Koj кажа дека не му се игра? Јас го прашав прво Де Роси за Фабињо, прво се сложи, ама неможевме трејд никако да направиме поради цените. После тоа кажа ќе ти го дадам Фабињо само за пари, па се договоривме да го продадам Колман прво, па ќе му го откупам.

И што сте спиеле ако сте биле спремни повеќе да понудете. Да сте понуделе.

Koj кажа дека не му се игра? Јас го прашав прво Де Роси за Фабињо, прво се сложи, ама неможевме трејд никако да направиме поради цените. После тоа кажа ќе ти го дадам Фабињо само за пари, па се договоривме да го продадам Колман прво, па ќе му го откупам.

И што сте спиеле ако сте биле спремни повеќе да понудете. Да сте понуделе.

:toe:

Му се игра, најдобриот поединец го продава за минимум кој за 3-4 дена веројатно ќе скокне и на 91.
Каде е логиката тука?

Ајде вам што ви треба Фабињо пишете му ПП и договорете се за поголема понуда.
Многу јасно дека ќе ја прифати подобрата ако навистина не му треба играчот.

Ако си се договориле двајцата шо има вие шерифи да изигравате?

Ако си се договориле двајцата шо има вие шерифи да изигравате?

Троен пакт? :D[DOUBLEPOST=1494693979][/DOUBLEPOST]И дали ако го блокираат значи дека некој пријавил?

And thats why другари без да направат акаунт на форумов не треба да се примаат. Како и да е не е коректно да се репортира.

Има шанса да се дознае некако кој пријавува?

Би имал против само ако дечково се откажува или не му се игра па праи вакви глупи трансфери, еве ако не е така Чемпионс место пари дај му некој играч и тоа е тоа.

Има шанса да се дознае некако кој пријавува?

Би имал против само ако дечково се откажува или не му се игра па праи вакви глупи трансфери, еве ако не е така Чемпионс место пари дај му некој играч и тоа е тоа.

А дали ако ти се игра ќе го продаваш одма, или ќе почекаш 3-4 дена да направат апдејт на Монако?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom