Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Катастрофална серија од 5 натпревари без победа на Шалке, која го оддалечи од првите 2 места и го остава во борба за бараж во последните 4 кола. Тренерот на Шалке е разочаран после денешното реми, иако како што вели биле подобар противник на теренот. Во последните 4 кола, Шалке ќе атакува на 4 победи, и ќе се надева на киксови на конкурентите, во спротивно ќе мора преку баражот да го бара местото во првата лига

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
После @Mad_Coko и јас иам желба да сменам екипа. Евертон го отпушти Мартинез, само што ми стигна понуда за нов тренер. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Прво да го подмитиш администраторот

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.274
Јас сакав да одам во лестер после сезонава ама бившиот менаџер ги осакатил, а во лондон ми ветија нов стадион, па се решив да останам.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Сакате да нема? Две муви со еден профил :P

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.274
Квадрадо зимајте го побрзо, ќе му рипне рејтингот после ќе молите. Машина е дечкото.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Eии заборавив за лицето З.З. :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Јас и Чемпионс од ВМРО сме, ние го смисливме новиот актуелен мега проект "Од Град во Село за Нов Почеток" да го вратиме животот во запустените села.
Така сега решивме да примениме сличен проект во Кајгана Европа Лига кој ќе се вика "Од Прва во Втора/Трета лига за Нов Почеток".
Целта е високо квалификувани менаџери од прва лига да се преселат во втора или трета лига за да се зголеми квалитетот на менаџирање во тие лиги, исто така тамошните менаџери ќе стекнат поголемо искуство во менаџирање на своите тимови со тоа што ќе се натпреваруваат против големи стручњаци од прва лига.

Спонзорирано од Влада на РМ​

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.478
Поени од реакции
4.639
Јас и Чемпионс од ВМРО сме, ние го смисливме новиот актуелен мега проект "Од Град во Село за Нов Почеток" да го вратиме животот во запустените села.
Така сега решивме да примениме сличен проект во Кајгана Европа Лига кој ќе се вика "Од Прва во Втора/Трета лига за Нов Почеток".
Целта е високо квалификувани менаџери од прва лига да се преселат во втора или трета лига за да се зголеми квалитетот на менаџирање во тие лиги, исто така тамошните менаџери ќе стекнат поголемо искуство во менаџирање на своите тимови со тоа што ќе се натпреваруваат против големи стручњаци од прва лига.

Што не кажевте порано да не газам све пред себе, сеа и да ги изгубам 4те до крај нема да останам во трета лига :D
Ај бар втората ќе ја засилам :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490

Ама ти ме подмити со 3те бода од Бока, а овој Чемпиос уште ништо :(

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490

Ама ти ме подмити со 3те бода од Бока, а овој Чемпиос уште ништо :(

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Што не кажевте порано да не газам све пред себе, сеа и да ги изгубам 4те до крај нема да останам во трета лига :D
Ај бар втората ќе ја засилам :D
еј абе ај играј со втора постава против мене, да ја направиме борбата за место во плеј-оф поинтересна?:LOL:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.478
Поени од реакции
4.639
еј абе ај играј со втора постава против мене, да ја направиме борбата за место во плеј-оф поинтересна?:LOL:
Како што беше претходно, така и најавив, сите првотимци ќе заминат рано изутрина за Дубаи :D

Второтимците ќе го изиграат остатокот од сезоната :D

Kajgana Shop

На врв Bottom