ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.849
- Поени од реакции
- 44.258
Две исти имав бре..Шо бришеш мислења бе педер

Две исти имав бре..Шо бришеш мислења бе педер
Сакам@VardarVoSrceto ти ли си со Интер? Ако го сакаш Далберт да ти го продадам. Пошо пуштив понуди за играчи на Рома кои се во неменаџирани тимови, и сакам оние кои немаат бан и кои си играат за тимовите во реалноста да ги продадам на нив.
Па оти не ми го продаде Линделоф на мене, ами го даде во Наполи? xD@VardarVoSrceto ти ли си со Интер? Ако го сакаш Далберт да ти го продадам. Пошо пуштив понуди за играчи на Рома кои се во неменаџирани тимови, и сакам оние кои немаат бан и кои си играат за тимовите во реалноста да ги продадам на нив.
Борче, вчера го продадов Линделоф. Виде вчера и ти дека сум го продал. Нели пишавме. Мислев дека конечно ќе успеам Кејн и Тоби да ги земам пошо и јас верував на некој начин дека може поради низок рејтинг на играчи шо ги нудев блокираат и бидејќи собрав пари за двајцата мислев ќе успеам. Не ми се веруваше пак на некој начин дека има толку опседнати членови да маваат по 5 пати репорт за трансфер во два дена. Не е нормално тоа.Па оти не ми го продаде Линделоф на мене, ами го даде во Наполи? xD
Имењак ти, @Forza Milan!!!А кој е со Тотенхем иначе? Првата сезона на почеток солидно тимче имаше, беше меѓу појаките во втора лига, на крај последен заврши, пушташе некои младинци во прв состав со 75 рејтинг. Иначе, да не лупа некој од странциве репорт?![]()