Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
@VardarVoSrceto ти ли си со Интер? Ако го сакаш Далберт да ти го продадам. Пошо пуштив понуди за играчи на Рома кои се во неменаџирани тимови, и сакам оние кои немаат бан и кои си играат за тимовите во реалноста да ги продадам на нив.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.993
Поени од реакции
15.518
@VardarVoSrceto ти ли си со Интер? Ако го сакаш Далберт да ти го продадам. Пошо пуштив понуди за играчи на Рома кои се во неменаџирани тимови, и сакам оние кои немаат бан и кои си играат за тимовите во реалноста да ги продадам на нив.
Сакам :love:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Па оти не ми го продаде Линделоф на мене, ами го даде во Наполи? xD

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Па оти не ми го продаде Линделоф на мене, ами го даде во Наполи? xD
Борче, вчера го продадов Линделоф. Виде вчера и ти дека сум го продал. Нели пишавме. Мислев дека конечно ќе успеам Кејн и Тоби да ги земам пошо и јас верував на некој начин дека може поради низок рејтинг на играчи шо ги нудев блокираат и бидејќи собрав пари за двајцата мислев ќе успеам. Не ми се веруваше пак на некој начин дека има толку опседнати членови да маваат по 5 пати репорт за трансфер во два дена. Не е нормално тоа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Епа тогаш штета што тој со Тотенхем сака да си го растури тимот.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
А кој е со Тотенхем иначе? Првата сезона на почеток солидно тимче имаше, беше меѓу појаките во втора лига, на крај последен заврши, пушташе некои младинци во прв состав со 75 рејтинг. Иначе, да не лупа некој од странциве репорт? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
А кој е со Тотенхем иначе? Првата сезона на почеток солидно тимче имаше, беше меѓу појаките во втора лига, на крај последен заврши, пушташе некои младинци во прв состав со 75 рејтинг. Иначе, да не лупа некој од странциве репорт? :D
Имењак ти, @Forza Milan!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Тешка победа на гостувањето во Баерн која ме носи на +5 од второ место и на +11 во борбата за место во плеј оф-от. Ако продолжам вака имам одлични шанси и за директен пласман. (y)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Брееј 2 порази и двата од Интер.. Ваљда пошто имаме договор за Матиќ у случај @VardarVoSrceto да не избори пласман во прва лига. xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom