Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.776
- Поени од реакции
- 60.106
*ТиквињоДа ги ебам тогаш. Го чекам овој Тикињо во Евертон да скокне и да го продадам пред да почне новата сезона.
*ТиквињоДа ги ебам тогаш. Го чекам овој Тикињо во Евертон да скокне и да го продадам пред да почне новата сезона.
Не мислев јас на Асенсио и тоа што не сум го дал, него општо на тоа како функционира промената на рејтинзитеШпанија ќе ја довршат утре и останати се Италија и Португалија. После ќе се цепат овие скроз аматерските.
Иначе се кладам дека Донев не го знаел Асенсио од Еспањол.![]()
Секако со Иниеста ќе падне на 93, а тој не мрдна од 95. Ти кажав на 93 ќе биде кога ќе се пензионира.Не мислев јас на Асенсио и тоа што не сум го дал, него општо на тоа како функционира промената на рејтинзите![]()
Имаше измени ноќеска? Мене ништо ми нема стигнато.Секако со Иниеста ќе падне на 93, а тој не мрдна од 95. Ти кажав на 93 ќе биде кога ќе се пензионира.![]()
Италија последните, толку е од Ла Лига.Имаше измени ноќеска? Мене ништо ми нема стигнато.
@dragonsky го стави Агуеро во 45та и го извади во 60та минута.
Идиотите мои се понеефикасни на играва него во живо. Пак повеќе шанси, пак против втор тим на противникот и пак без победа. Срамота. Освен со Реал, каде целта беше бод и со Јуве каде промашив и тактика и се на сите други утакмици иам создадено повеќе шанси од противниците, а имам само 7 бода од 7 утакмици. Почнуваме втора тура од четврток.
Мислам дека на Донев минатото коло му истадов 0 - 0 со Буфон-Лит-Бенатиа-Барза-Асамоа-Де Роси-Густаво-Балде Орсолини Пјаца и Кин.^What he said
Исто и кај мене, штета на пенали изгубив, али можда и подобро е вака пошто ја ни за еден фронт немам играчиследнава утакмица мртви ќе ми играат по терен, хаос ќе биде
![]()
Иди види ја у купот шо постава сум извадил, ме откорна 3-0 у 30-та минутаМислам дека на Донев минатото коло му истадов 0 - 0 со Буфон-Лит-Бенатиа-Барза-Асамоа-Де Роси-Густаво-Балде Орсолини Пјаца и Кин.![]()
Неможам да видам резултати.Иди види ја у купот шо постава сум извадил, ме откорна 3-0 у 30-та минута![]()