Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Шпанија ќе ја довршат утре и останати се Италија и Португалија. После ќе се цепат овие скроз аматерските.

Иначе се кладам дека Донев не го знаел Асенсио од Еспањол. :icon_mrgr:
Не мислев јас на Асенсио и тоа што не сум го дал, него општо на тоа како функционира промената на рејтинзите :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.993
Поени од реакции
15.518
Брозо газеше тој период пред да скокне така што скроз оправдана му е 90ката. Фрката со него е што е со четврто и мислеше дека е модрич па престана да се замара. Затоа сеа нека се гони у интер запришец мамицата негова.
Таман оцена е 91 за херера не знам што повеќе сакате. Нека продолжи со добрава форма и следен апдејт ќе рипне 92 ко ништо.
Мората сите клучни голови на јуве ги даде тотално оправдана му е 91.

Него баш дост ако не рипне на 90 тек тогаш ќе биде плачење од мене. 35+ гола лупна сезонава 89 го оставија.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
Не мислев јас на Асенсио и тоа што не сум го дал, него општо на тоа како функционира промената на рејтинзите :D
Секако со Иниеста ќе падне на 93, а тој не мрдна од 95. Ти кажав на 93 ќе биде кога ќе се пензионира. :P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
@dragonsky го стави Агуеро во 45та и го извади во 60та минута. :pos:

Идиотите мои се понеефикасни на играва него во живо. Пак повеќе шанси, пак против втор тим на противникот и пак без победа. Срамота. Освен со Реал, каде целта беше бод и со Јуве каде промашив и тактика и се на сите други утакмици иам создадено повеќе шанси од противниците, а имам само 7 бода од 7 утакмици. Почнуваме втора тура од четврток.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.993
Поени од реакции
15.518
Конечно победа. Против ботот ама нема везе битно беше да се створи победнички менталитет. Сега против евреите одиме на победа. Минатиот пат сам ја испутштив победата ради глупи измени ама сега со веќе уиграна тактика нема бегање :zloo:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
@dragonsky го стави Агуеро во 45та и го извади во 60та минута. :pos:

Идиотите мои се понеефикасни на играва него во живо. Пак повеќе шанси, пак против втор тим на противникот и пак без победа. Срамота. Освен со Реал, каде целта беше бод и со Јуве каде промашив и тактика и се на сите други утакмици иам создадено повеќе шанси од противниците, а имам само 7 бода од 7 утакмици. Почнуваме втора тура од четврток.

Грешка на играта е, баш одма проверив после утакмицата...не е до мене, требаше Иличиќ да излезе а на негово место Де Брајне....неам појма зашто вака испадна..

Како и да е.. МИ ПОНИШТИЈА ГОЛ! КАМПАЊАТА ПРОТИВ СЕОСКИ МУРИЊО ПРОДОЛЖУВА!

Уште едно нерешено и шесто место :love::love::love:[DOUBLEPOST=1496001172][/DOUBLEPOST]Али јако испадна бе..дојде.даде гол. си излезе.
:ROFLMAO:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.258
И пак доминантен меч од моите, кој завршува нерешено. Среќа пеналите ме извадија овој пат. Утре на тренинг само финишинг!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.043
Поени од реакции
36.921
Морав да испаднам од купот пошо неам играчи за 2 фронта, можда некад у иднина да ама сеа за сеа опстанок ми е единствена опција.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
^What he said

Исто и кај мене, штета на пенали изгубив, али можда и подобро е вака пошто ја ни за еден фронт немам играчи :ROFLMAO: следнава утакмица мртви ќе ми играат по терен, хаос ќе биде :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
^What he said

Исто и кај мене, штета на пенали изгубив, али можда и подобро е вака пошто ја ни за еден фронт немам играчи :ROFLMAO: следнава утакмица мртви ќе ми играат по терен, хаос ќе биде :D
Мислам дека на Донев минатото коло му истадов 0 - 0 со Буфон-Лит-Бенатиа-Барза-Асамоа-Де Роси-Густаво-Балде Орсолини Пјаца и Кин. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.043
Поени од реакции
36.921
Мислам дека на Донев минатото коло му истадов 0 - 0 со Буфон-Лит-Бенатиа-Барза-Асамоа-Де Роси-Густаво-Балде Орсолини Пјаца и Кин. :D
Иди види ја у купот шо постава сум извадил, ме откорна 3-0 у 30-та минута :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom