Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Лајкнав затоа што видов дека почнал да пцуе, другиот дел не му го прочитав :D

Иначе ако се распродава, а нејќете целосно да се уништи тимот, секој кој ќе купи играч нека даде 90+ играч како трампа и готово. Јас се да ви кажувам.
Да бе и сигурно Ванјама ќе биде замена за Крос или Марез за Роналдо. :D

Како сака Дани така, јас секако од понеделник одам на одмор па и нема да сум тука кога ќе се договaрате. :)

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.103
Дани сака да ја напушти лигава само.
За другото вие договорете се.

Мене ми е најлесно само quit club да кликнам. Гајле ми е после што ќе се случува во лигава.

И не правам ко некои да ја користам оваа лига да се засилам во друга.
Така да договорете се дали сакате добри играчи за минимум или не и до крај на сезона пишете ми.[DOUBLEPOST=1501344545][/DOUBLEPOST]Напрајте си анкета и гласајте

A

Aexil Kong

Гостин
Немора да ги продаваш играчите. Доволно е да го отстапеш целиот тим (Реал) на Чемпионс, ќе се радува дека имал конечно дрим тим оти гледам пишал дека во Јунајтед немало иднина, пола екипа ќе му паднала после месец дена. Ќе пропаднел автоматски оти сите сте биле пички за трансфери. Реален човек, веќе е пред пропаѓање во втора лига.[DOUBLEPOST=1501344980][/DOUBLEPOST]
Не бе, со Атлетико (или Тотенхем) ми се игра, во Јунајтед нема иднина реално, пола екипа ќе падне за месец дена ама ајде.. А знаејќи ве какви пички сте за трансфери ќе пропаднам автоматски. :D

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
@DaniBMW Чим напушташ, мое мислење е да не продаваш, многу е глупо да се распадне силен тим од прва лига, а од друга страна трансферите сигурно нема да бидат фер за сите, веќе видено е тоа кога имало вакви распродажби. Подобро напушти па ако не превземе никој ќе си се тепаме меѓусебно кој повеќе ќе понуди и тоа е тоа :D

@Aexil Kong Друже, и ти сега не си во право, се буниш што си почнал со значително ослабнат тим, од почеток ли почна во лигава? Не верувам, така да сега не е никако наша кривица што ти покасно се приклучи и само тоа останало на располагање. И јас така ја земав Рома во Кајгана World па си терам и не се жалам, со тек на време ќе ја ојачуваш екипата и тоа е тоа

A

Aexil Kong

Гостин
@ForzaVardar Друже, главната кавга не беше околу кој прв почна во лигава. Јас во сите три (Оваа, Ворлд и Кајгана Европа) почнав со задоцнување, никого не сум обвинил заради тоа, така да за тоа прашање помалку кавга имаше. Проблемот настана кога еден „гигант“ реши сериозно да се откажи од играње и тука веќе се настана кавгата. Трката започна кој прв ќе дојде до најдобриот играч. Тие од прва лига може да си го дозволат тоа, имаат во секој момент кеш, ние „послабите“ се` што добиеме некое милионче плус го фрлиме одма за да закрпеме некоја дупка во составот. Сега која е таа рамноправност во играта ако се на се имаме три до четири тимови со најјаките играчи, а другите да играат со пропаднати таленти и да бидат само бројка за пополнување место. Не ја бива таа работа затоа реков дека многу ќе се разочараат, не само јас, мора и за обичните смртници како нас да има некоја риба во морето при толку риби. Можеби и јас го сакам Роналдо во тим, ама многу фактори не ми дозволуваат. Прво тоа што немам буџет да го земам ни за минималец, второ е тоа што тој е планиран веќе на друг уште пред да се откаже Дани и да не е така, на крај краишта јас и да имам финансии нема никогаш ама баш никогаш да уловам играч, пред мене „рибата“ ќе ја земе член што се знае и лично и персонално со Дани или немора да се знае лично ама подолго време се „дружат“ на кајгана и на мене ми преостанува само да морам да се молам на триста места за да ми даде еден играч оти и јас заслужувам веќе ако земат сите од колачот. Сепак сум против тоа да се распродаде тимот и 3-4ца да си ги поделат Роналдо, Роналдињо и Меси и ние со Начо да се задоволиме, секако јас и ти ништо нема да добиеме. Потоа кои и да влезе во прва лига, ќе го крка на големо, оти ќе има два до три јаки тимови, другите ќе бидат топовско месо.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.043
Поени од реакции
36.920
Дани сака да ја напушти лигава само.
За другото вие договорете се.

Мене ми е најлесно само quit club да кликнам. Гајле ми е после што ќе се случува во лигава.

И не правам ко некои да ја користам оваа лига да се засилам во друга.
Така да договорете се дали сакате добри играчи за минимум или не и до крај на сезона пишете ми.[DOUBLEPOST=1501344545][/DOUBLEPOST]Напрајте си анкета и гласајте
Чеај лигата ќе ја напуштиш или клубот па ќе си играш со послаб тим?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.103
Нема послаби, има преслаби.
Ако е за тоа во KW играм со Свонси против Реал, Барса, Јунајтед, Баерн...

Сезонава и куп освоив и имам прилично млад тим со играчи чиј рејтинг треба да расте.

Во лигава секој тим е посилен од Свонси, барем дупло.

Се развива, само време треба.

A

Aexil Kong

Гостин
Ако е за тоа во KW играм со Свонси против Реал, Барса, Јунајтед, Баерн...

Сезонава и куп освоив и имам прилично млад тим со играчи чиј рејтинг треба да расте.

Во лигава секој тим е посилен од Свонси, барем дупло.

Се развива, само време треба.
Добро, четврта и прва сезона неможеме да ги рамниме. Друго, Јас не напишав никаде дека се сомневам во твоите менаџерски квалитети и способности. Се сомневам во еден самопрогласен шампион, оти досега никогаш немал муда да прифати јак предизвик, фетиш му е да ги има само најјаките играчи, ако ги нема, плаче. Сепак, ако олеснителна околност ти е да сакаш дај им ги играчиве и да завршиме, твое право, јас неќам да се карам повеќе.. Ние ќе продолжиме да живуркаме и без Роналдо и Крос како и досега.

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.103
Добро, јас не напишав никаде дека се сомневам во твоите менаџерски квалитети и способности. Се сомневам во еден самопрогласен шампион. Сепак, ако олеснителна околност ти е да сакаш дај им ги играчиве и да завршиме, твое право, јас неќам да се карам повеќе..
Сеедно ми е реков.
Сакав само на вас "преслабите" да ви дадам по некој играч за минимум, пошто странец ќе го земе Реал и веројатно пак ќе доминира.

Ок... ќе го напуштам Реал па правете после што сакате :D Најлесно ми е.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Јас предлагам да му го дадете Реал на менаџериштето од погоре и да видиме што изговор ќе има кога пак нема да освои титула.

A

Aexil Kong

Гостин
Јас предлагам да му го дадете Реал на менаџериштето од погоре и да видиме што изговор ќе има кога пак нема да освои титула.
Овој предлог глатко ќе биде отфрлен.[DOUBLEPOST=1501355447][/DOUBLEPOST]
Не бе, со Атлетико (или Тотенхем) ми се игра, во Јунајтед нема иднина реално, пола екипа ќе падне за месец дена ама ајде.. А знаејќи ве какви пички сте за трансфери ќе пропаднам автоматски. :D

Едит: Пиши Јунајтед, па ќе се снаоѓам. :D
Да се потсетиме. Сега ти ја имаш оваа најголема шанса да бидеш во тим кадешто има иднина.[DOUBLEPOST=1501355603][/DOUBLEPOST]Признај сега, фетиш ти е да бидеш со Реал, отсекогаш си ги сакал. Посебно кец на десетка сега си прво место, подобра шанса нема, уште четири кола и освојуваш титула, радост цел месец, ќе има да се испофалеш после низ сите теми како тоа ти си јак менаџер.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
:vozbud::pos::facepalm:

..не знам што ми требаше уопште да искоментирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom