Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
@DaniBMW Планираш да остануваш во Реал и да играш сериозно и покрај распродажбата или ? Ако го напушташ тимот, не продавај никого, остави го на некој што му се игра, или нека си остане не-менаџиран ако нема интерес па ќе се бориме сите за секој играч. Вака, не е фер да распродадеш и да напуштиш. А ако остануваш, тогаш твое си е што ќе правиш со тимот :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
@DaniBMW Планираш да остануваш во Реал и да играш сериозно и покрај распродажбата или ? Ако го напушташ тимот, не продавај никого, остави го на некој што му се игра, или нека си остане не-менаџиран ако нема интерес па ќе се бориме сите за секој играч. Вака, не е фер да распродадеш и да напуштиш. А ако остануваш, тогаш твое си е што ќе правиш со тимот :)
Епа тоа викам и јас, ако продава евентуално само нека ги продаде играчите кои не се играчи на Реал во немемаџирани тимови, а другото нека го остави. Ама подобро да го земе некој од нас, оти така ќе дојде некој "странец" ќе не доминира. :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Da mi gi dadete mene de shilo, berardeski i costa a vie zemajte so sakate od real, i taka ne pravam transfer na igraci koi ne se barem blizu do potpis so juve?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Иначе друга идеја ми е ацереал да го земе Реал, а Ули да го земе Баерн. Ако сакаат, нормално. A и секако си играме со омилените екипи.

Дани - Реал
јас - Јунајтед
Борјан - Интер
Донев - Челзи
Клипче - Милан
драгонски - Сити
Џими - било кој нафташки клуб, ПСЖ во случајов

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.775
Поени од реакции
60.089
Боро пак оди на опцијата со празни раце да остане :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.847
Поени од реакции
44.254
Прв меч сите газат на играва. :D Ако ви треба победа обавезно купете си играч пред битниот меч и пуштете го на таа утакмица, имате барем асистенција ако не и повеќе. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.775
Поени од реакции
60.089
Прв меч сите газат на играва. :D Ако ви треба победа обавезно купете си играч пред битниот меч и пуштете го на таа утакмица, имате барем асистенција ако не и повеќе. :D
Против тебе и на 86ти меч да го ставам има да изгази

A

Aexil Kong

Гостин
Иначе друга идеја ми е ацереал да го земе Реал, а Ули да го земе Баерн. Ако сакаат, нормално. A и секако си играме со омилените екипи.

Дани - Реал
јас - Јунајтед
Борјан - Интер
Донев - Челзи
Клипче - Милан
драгонски - Сити
Џими - било кој нафташки клуб, ПСЖ во случајов
(y)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.993
Поени од реакции
15.518
Што сакате правете сеедно ми е. Секако ми требаат минимум три сезоно дур се доближам до прва лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom