Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Aexil Kong

Гостин
Е ајде де, сега ти ги знаеме аспирациите и сите планови. Јебига тоа е. ШампиЊон

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Дајте ми ги мене Реал, нема да се бунам:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

A

Aexil Kong

Гостин
Шампињонот решил да го освојува светот со Лацио и Лотито. После првиот пораз осетил дека ќе наебе и во трета селска лига и посакал да се трампа со тренерот на Реал за да не се посрамоти и посомнева некој во неговите мурџо квалитети.
Штета, увидил дека без Роналдо и Крос не ја бива работата.[DOUBLEPOST=1501362063][/DOUBLEPOST]До кај стигнавме со играчите.
Направете листа.
На мене Начо ми го чувајте, на позајмица ќе го земам да го испробам што играч е. Да си послушам советот од мојот драг и ценет пријател. Бирај вели, ти ги земаа сите, па јас ајде одам со утешното.
Остана уште Óscar RODRÍGUEZ кој ќе дигне прв два прста да го ставиме на список?[DOUBLEPOST=1501362691][/DOUBLEPOST]
Па одбери си некој, што спиеш. xD

Последно уредено:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Oscar rodriguez e moj mladunce mi ne diraj....

Prodava nekoj lef bek? Moze i trampa ako e 92+[DOUBLEPOST=1501366549][/DOUBLEPOST]Inace ne e interesna igrata bez mladunci. I ja sea primetiv iam samo 15 mladunci, kao ke razvijam tim so 15 mladunci. Moguce i ja da ve napustam ako nekoj mladunec ne se pojavi pred nego sto se izglene.

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Oscar rodriguez e moj mladunce mi ne diraj....

Prodava nekoj lef bek? Moze i trampa ako e 92+[DOUBLEPOST=1501366549][/DOUBLEPOST]Inace ne e interesna igrata bez mladunci. I ja sea primetiv iam samo 15 mladunci, kao ke razvijam tim so 15 mladunci. Moguce i ja da ve napustam ako nekoj mladunec ne se pojavi pred nego sto se izglene.
Блинд? :D

Иначе шо сакаш да имаш ти од 20м буџет? :D Чекај во текот на сезоната ќе испаднат миљарда младунци низ Холандија и Португалија, без Дани само Чоко ти е пречка да ги собереш сите до еден. xD

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Блинд? :D

Иначе шо сакаш да имаш ти од 20м буџет? :D Чекај во текот на сезоната ќе испаднат миљарда младунци низ Холандија и Португалија, без Дани само Чоко ти е пречка да ги собереш сите до еден. xD
Go prodavas za kesh ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Pa citaj rekov trampa za 92+, Blind e 90ka znaci za kesh
Знам де, ти викам ќе се договориме, да не мислиш дека ќе ти го дадам за минимум. :D

Иначе ако не го сакаш Криховјак може да ти го дадам Блинд и кеш за него. :D Ако не, вади милионите. xD

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Знам де, ти викам ќе се договориме, да не мислиш дека ќе ти го дадам за минимум. :D

Иначе ако не го сакаш Криховјак може да ти го дадам Блинд и кеш за него. :D Ако не, вади милионите. xD
Rakitic i Krivokijak za Pogba. Blind za kesh taka moze.
Iam 15 miliona samo dosta ti se

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
@DaniBMW Ради ова што се дешава во Кајгана Ворлд со распродажбава на Ливерпул сум против вакви работи. Прво, се губи јак тим од прва лига, второ, продажбата на играчите не е фер и некој секогаш губи. Му текнало сега на овој од Ливерпул да напушта и го даде Хамшик во Зенит за минимум, ти го даде тебе Дибала за минимум, го даде Кутињо за 50, а јас и сигурно уште неколку понудивме 70, а он ги распродава како ќе му текне. Истото ќе биде случај и овде, за Дибала, Хамшик, Кутињо има менаџери што ќе се откажеа од свои битни играчи и ќе понудеа многу појаки понуди, а на крај некој ги зима за минимум. Ако не играш, мое мислење пак ќе кажам е да напуштиш, и тоа е тоа. Ако сака некој нека го превземе клубот, макар бил и странец, ако не, ќе си се тепаме за играчите со високи понуди

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.043
Поени од реакции
36.920
Џабе ја се мачам да балансирам у таа лига, куп работи напраив,Милан го дадов со реално добра основа и добри играчи, Валенсија со јак тим ја дадов и сеа ќе е прва лига, со ПСЖ ќе напраам исто и доаѓа некој и го курца цел тим као ќе му дојде.

Нема смисла.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Bitni igraci davaa za kutinjo, kao Serii. Mnoogu biten.

Inace so cimolite, igracite bea vo timot koj JAS go menadzirav ako sakam ke gi dadam vo Odozdoleni.

Koj kur se mesate?
I jas sum pustal jaki ponudi ne sum go dobival igracot radi dogovori so se praat pa be sum placel. ;)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Испаднав со гол во 87ма. :( @DaniBMW ќе им даваш ли шанса на младинците откако ќе ја осигураш титулата? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom