Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ако закажете собиранка во Битола можно е и јас да ви дојдам. Некако цело време го промашувам овој град, никогаш не сум бил во Битола.

Тонка праиме еден организејшн ускоро до Битола да тркнеме на збиранче. Времиња беа тоа коа се ломело по битолски биртии :))))

Ај мор ќе дојме ќе ојме у Ловец, ќе се збираме... шо велиш... а овие нек се збираат овде :)

Мои другари минатата недела беа во Битола на викенд и сега одбиваат да искачаат во Скопје, и мене ме интересира што се тоа дешава на широк сокак навечер...

Еј ако закажете собиранка во Битола можно е и јас да ви дојдам. Некако цело време го промашувам овој град, никогаш не сум бил во Битола.

Се заебаваш? Никогаш во животот немаш дојдено Битола? Тончи, МОРАШ да дојдиш, си пропуштил многу :))

Мои другари минатата недела беа во Битола на викенд и сега одбиваат да искачаат во Скопје, и мене ме интересира што се тоа дешава на широк сокак навечер...

Криминал се дешава по широк сокак...

Тамара не се секирај Тончи ќе го дојсиме ќе го шетниме по широкио сокак , да виит чоеко колку е се тоа широко :)

Не знам зошто ама секој кој живеел во Битола или некој друг град , Битола секогаш му останала како најдобро место за живеење во секој поглед !

дали има ограничувања за годините или баш мора да бидат пубертетлии и адолосцентни:)
Си пишува на почетокот :)

Значи се заокружи бројкава +- 15 луѓе. До после резервирам. Pravnice 11 ч сум кај Маршалот, ако сакаш помини.

а вие друштво што се знаете и излегувате(вакви собиранки).. леандра и другите како стоите со годините?

Малечки сме, јас само што наполнив 18, а Тончи има 23 :icon_lol: Македонка е средна школа, Виктор Г да е негде околу 17, Ацид е сеуште малечок има 16, Мистичен ми е генерација, Бети буп само што упиша факултет, Ацева ти е 25, Лурз глуми возрасен има околу 26,Принц е тука да држи рамнотежа во годините, Мандрак само што стана полнолетен, Џиш уште во пелени шета заедно со Џени, а Сусаро ни е највозрасен 30 години..Тука е и Трнот кој не избегава во последно време од оправдани причини и Ада која е многу зафатена. Дивајн ми недостига заедно со Фортуната.Мислам дека никој не пропуштив од тие што еднаш до два пати годишно седнуваме да се видиме.
Озбилно ова е екипата над 25 (без Џени) кој си организираме посебно кафана да видиме до каде сме и што сме веќе 4 години наназад во комбинации (Охрид/ Скопје).

Можно е да ви поминам и јас таму. Ќе видам како ќе бидам со време утре ама 90% би требало да сум таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom