Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
обично со отворени очи ама некоаш ко ќе ми е ептен убо ги затворам:back:

Ако ме начека збунет, онда дефинитивно отворени..
Ако си знам, затворени..

Редовно со отворени, ако замижам губам рамнотежа, па може да завршам на кичма. :)

Најчесто ми се затворени,а ми се има случено некогаш онака да ги отворам ни самата незнам зашо..:toe:

викаат дека ако се лижеш со отворени очи не ја сакаш личноста со која го правиш тоа...
јас баш и не верувам дека е така, се лижам како ќе ми дојде ама најчесто со затворени, сами ми се затвараат не знам. а иначе не можам со отворени некако глупо ми е:pipi:

викаат дека ако се лижеш со отворени очи не ја сакаш личноста со која го правиш тоа...
јас баш и не верувам дека е така, се лижам како ќе ми дојде ама најчесто со затворени, сами ми се затвараат не знам. а иначе не можам со отворени некако глупо ми е:pipi:

Хм, лижење... :) Само страховито храбри момци доле лижат со затворени очи.. :)

Со затворени офкорс :pipi:

Ако се мувам/лапам/лижам(тибам термините) со отворени, не сум толку внесен и не ми е истиот филинг како со затворени. Башка со отворени се осеќам ко робот, а не се мувам механички, така да гласам за првата опција.

Ne e vistina toa deka ako se baknuvas so otvoreni oci ne ja sakas licnosta so koja go pravis toa!

Eve ja se pocesto se baknuvam so otvoreni oci...nekogas gi zatvoram ama poveketo pati so otvoreni

Па по обичај затворени, ама се отвараат на понекоја секунда понекогаш :tapp:

Најчесто со затворени,а некогаш се случува и да ги отворам очите но најчесто тоа се случува со причина:)

Малцинство сум на темава: 80% од времето додека се БАКНУВАМ е со отворени очи.
Зошто? Косичката, челото, веѓите, очињата... на партнерот ме возбудуваат неверојатно, имам потреба да го гледам и освен во бакнежот, да уживам и во тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom