Со затворени или отворени очи?

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Dodeka se LAPAM :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ocite mi se zatvoreni,isto i na koleginicata

D

dh00|

Гостин
со затворени нормално,ама ако има нешо интересно на Тв...:pipi::pos2:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Дефинитовно со затворени повеке уживам....На почетокот уфф пробав со отворени и ......лошо беше од тогаш само со затворени.Глупо е да го гледаш партнерот во такви моменти:toe:

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Со затворени. Некогаш се случува да ги отворам да видам што се случува.Ама веднаш ги затворам. Така повеќе уживам.:pipi:

N

nUt

Гостин
со затворени..
но има моменти кога и двајцата се гледаме и сфаќам што мисли.. како и тој исто....:pipi:

Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
Јас и да сакам не можам да ги отворам :) Mе фаќа смеа и веднаш прекинувам
Најарно затворени

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Обично кога се "лапам" со затворени очи дефинитивно...
ама кога ке помине некоја топ женска сами ми се отвараат и скришум ѕиркам без да примети...ама сто да правам:pos2::pusk:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ја порано обично со затворени, се додека не откривме со партнерот :)) ) дека уствари интересно е да се гледаме во очи и да се бакнуваме. + Дава поголемо чувство на блискост. :smir:

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Mnogu e normalno da bidat ocite zatvoreni,no ima 1 detalj-ako ti se ocite otvoreni ili go pratis partnerot sto pravi,kako reagira-togas opravdano ama ako ne si psihicki prisuten i ne te intersira taa osoba stavi kraj na vrskata...

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Поубаво и поромантично ми е со затворени очи и најчесто така и е ама во последно време тоа го правам и со отворени.

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
со отворени да видам шо се случуе наоколу

Soulscar

Uber macedonische
Член од
29 мај 2009
Мислења
154
Поени од реакции
8
Човече, екстазата на лицето на СОЛАПАЧОТ:) е нешто што несакам да го пропуштам па затоа и никогаш не сум замижил. А кој знае може е подобро.....

Z

ZeroStyle

Гостин
Човече, екстазата на лицето на СОЛАПАЧОТ:) е нешто што несакам да го пропуштам па затоа и никогаш не сум замижил. А кој знае може е подобро.....
СОЛАПАЧОТ или СОЛАПАЧКАТА? :kesa:
Ина4е најбоље е со затворени така е пороманти4но според мене:wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom