Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
претежно затворени,ама понекогаш и ги отварам,само за да и го видам слаткото лице:love:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 18:41 ---
претежно затворени,ама понекогаш и ги отварам,само за да и го видам слаткото лице:love:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 18:42 ---

AKo pominezenska nekoja ne gi zatvaram dodeka se lapam so cupeto

e kako ke ja gledas koga ste na 1-2cm razdalecenost? -.-
retardiranost.

Не можам да најдам зборови со кои можам да кажам што мислам за ова што го напиша, па еве слика:
3bcf4274_n79020_facepalm2028house29.jpg

Не можам да најдам зборови со кои можам да кажам што мислам за ова што го напиша, па еве слика:
Abe idi setaj, so otvoreni oci, ke ja gledal posto mu bila mng ubava devojkata :D hahahah
I zaso be taka superiorno se ponasate koa ke vidite nekoj so 20 mislenja i odma "glup e ovoj"? Sum primetila :D

Abe idi setaj, so otvoreni oci, ke ja gledal posto mu bila mng ubava devojkata :D hahahah
I zaso be taka superiorno se ponasate koa ke vidite nekoj so 20 mislenja i odma "glup e ovoj"? Sum primetila :D

Ќе ја глеам бе, мерак ми е :D
Оти, на дечко ти секогаш му се затворени? :icon_lol:

Затворени, но понекогаш ги подотварам на кратко :)

Претежно затворени, се занесувам ептен во тоа што го правам па само по себе ми доаѓа да ги затворам. А отворени ми се кога мислите ми шетаат на други места.

Со затворени!Но без разлика дали ми се отворени или затворени очите..или уживам или не во бакнежите.Секој треба да ужива во бакнувањето онака како што му одговара дали со затворени или отворени очи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom