Со КОНДОМ против Груевски и фамилијата!

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Претера ..............ууууууууууу:pusk:
И кога сакам малку да се опуштам од дневните настани и политика со една секси терапија , го вадиш кондомот и на него политика да ти се плукнам на среќата ти паѓа ........(моралот).:drk:
Нема да ме зачуди и ако се појави Бранко Црвенковски фатен за рака со Коче во кампања против Никола.:hump:

AAAAA Bane so koce se tandem vo sabota ke si go pusat pred sobranie eden na drug vo znak na tolerancija :))

Е ова ти е класичен пример за САМ СЕБЕ ГО УБИЈА. Ем кампања Имај трето дете ем делење кондоми. Или овие се можда кондоми али за ПРАВЕЊЕ деца!

Дај нека се одлучат или сејф секс или наталитет! Пуууу мајката!
Мислам дека кампањава е ПРОТИВ Груевски (бидејќи нели пишува "стоп за ширењето на Груевски и фамилијата"). Што значи комуњарска глупост (yet again) која везе си нема и само губат поени со тоа.

Место да засукаат ракави да земат лопата у раце,они не ..милион глупости им истекнуваат.. абе само Аушвиц !

Мислам дека кампањава е ПРОТИВ Груевски (бидејќи нели пишува "стоп за ширењето на Груевски и фамилијата"). Што значи комуњарска глупост (yet again) која везе си нема и само губат поени со тоа.

Ako prodolzat vaka stvarno ke mora da se probaat na nedemokratski nacin da dojdat do vlast posto ako dojdat do izbori nema ni 25 pratenika d azemat , zosto ne razberat mladive vo SDMM dokolku gi ima , neka izbrkaat celo rakovodstvo na kloci i da si zastanat pravi socijalisti a ne korumpirani lopovi i tranzicioni bogatasi ....

Кај даваат куртони без пари?
Марка се или од оние рефусот без етикети што беа?

Ццц...Навистина болен народ имаме мајку му :toe: Денес искачам на одмор од школо и едно девојче се тупнало на врата и ги дели овие :kesa: Ова само у Македонијава го има !!!

Е ова ти е класичен пример за САМ СЕБЕ ГО УБИЈА. Ем кампања Имај трето дете ем делење кондоми. Или овие се можда кондоми али за ПРАВЕЊЕ деца!

Дај нека се одлучат или сејф секс или наталитет! Пуууу мајката!

Може има некоја заебанција и ти мислиш безбедни се и оп после штркот на врата:pos: со 2-3 мали розеви ххахаха ( не иде тој штрк за едно, од кампањата е и по 2-3 ке ги носи)

Ова ќе да е една од препораките од стратегијата за односи со јавноста "Надеж" за која БЦ украде 340.000 евра да ги плати Словенечките експерти да му ја состават.

Интегрален дел од стратегијата е глупирање со вакви простачки напади.

Најтрагично е што они не гледаат дека се срозани меѓу народот туку мислат дека се фраери.

Јадно и бедно. :kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom