Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Во право е манијакот, има некоја посебна чаролија во дупењето партиски путки.

Оваа министерката шо беше Нина Ангеловска е родена за ебење во кола. Да ја свиткаш на пола и нозете на раменици и буши додека цика под тебе. Штета што тоа пиченце не се задржи подолго во политиката па и некој секс скандал може ќе дочекавме.
И она тоа го сака.
Сега ми кажа и ми пушти слика :

gkjhgjkhgjjkfg.png

После и побарав слика да ми прати и за тебе и ми ја прати оваа безобразнава :love:

Nina-Angelovska-Zaev-Filipce.jpg

Well, if it fits...
Како би се викало тоа ? Имаме орален, анален, вагинален и сега ова. Имам слушнато израз од Скопјани - ме дупи у мозок. Одсега поинаку ќе ја доживувам фразата.

Како би се викало тоа ? Имаме орален, анален, вагинален и сега ова. Имам слушнато израз од Скопјани - ме дупи у мозок. Одсега поинаку ќе ја доживувам фразата.

Не знам друже, има луѓе што сегде би го брцнале, битно им е да е дупче само.

Ај не ме дупи во уво, слушнав што кажа. Ваљда така нешто му доаѓа.

Ja gledav Edina Musa zaedno so sestra ì uste vo skolskite denovi (sredno).. Epten debela bese togas Edina.. i togas igrase centar, sestra i playmaker posto normalno poniska..
Како бе сестра и ниска :pos: 190 беше висока Ханка ако добро ја памтам и млада отиде у Америка да студира и да игра.

Едина беше отсекогаш убава, маче и пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom