Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Drama Queen, Flix, Starter, Bloody Dolly, Fabullous 178, Joве_Бт, Tonchie, Bush(av), Dimitarc, Ајверсон, Crazy in love, The_vampire, Прити грл, Mackomk, Bada Bing, Zver...сигурно има и други ама не ми текнува:smir:

E nemoze be ja sakam prva so tebe da se zapoznaam:pos2: Aj aj ke bide i toa:wink:

A i zaboraviv da gi kazam G@rfield i Scream...:pipi:

Пак си направив јас листа,бидејќи мешаница ми се направи во главата,не знам кој запознав,а кого не запознав:

Прити Грл
Мар Мар
Чек он Ит
Батерфлај
Ешли
Годес оф Кеос
Трн во Око
Леандра
Грллл
Слатка мала
Немирна
Фантом_ох
Лејди
Рич Бич
Фликс

Да ги додадам: Ема,Натурал грл,сити,Кристи,*angelce*,Некрофилија,маца_мк,Тамарче,
Има уште неколку,ама не ми текнуваат во моментов.

Инаку да напоменам,иако се имаме запознаето на собиранката во Велес,ама ептен на кратко,така да пак ќе ја споменам:Сатори!

*

Инаку да напоменам,иако се имаме запознаето на собиранката во Велес,ама ептен на кратко,така да пак ќе ја споменам:Сатори!

Јас одамна велам дека сакам да те запознаам, моја идна (по коса) колешке, кога ќе си Велес, те чекам за кафе ... освен ако јас не наминам Скопје набрзо. :smir:

co Саше а.к.а Била Бонг, слушнав ќе идеш за Ср на кошарка...ако е точно мора да се упознаеме :D :smir:

Шорти
Гарфи ,
Боби
Лејди
Дивајн
Сатори
аааааа не ми текнувааа ... со сите бре!

Ах Дивајн,ај да се надеваме дека ќе биде наскоро,исто и јас имам огромна желба да те запознаам.
Би го запознала Серпико повторно,тоа што се запознавме не беше запознавање,туку демнење зад грб ,би пиела едно филозоф кафе со него.
Хм...влатколик,Натурал грл,Лејди,Синдикат,Вокер грл мислам дека ја кажав,но не е штетно повторно да си кажам,исто и за Форчн,Леандра,Фантом,пцџодамастерот,и секако...Мацедалиен:smoke:

Па би сакал со serpiko,bush(av),vlatkolik,leandra fantom има уште

Да ја средам еднаш мојата поголемка листа од луѓето што не ги знам сеуште, се тука подолго време, не сум ги спомнала, а сакам да ги запознаам ...:pipi:

.......
ВокерГрл

.........

.........

walker girl

..........

Вокер грл мислам дека ја кажав,но не е штетно повторно да си кажам

The pleasure will be mine :smir:

Плус би сакала да ги запознаам:

Fortune ( веќе не знам по кој пат ja спомнувам :pos: )
Bush(av)
Сатори
Dark Angel
Goddess of Chaos
MorrisonKA
mRnO
Дотичната

За да не го тупам и да редам цитати сега,со задоволство би се запознал со сите што ме спомнаа и сите останати кои не ме спомнале се надевам на наредна собиранка тоа ќе го учиниме :icon_lol:

Фантоме море ајван еден:) ајде да се упознаеме и да заковаме по некој план:wink:(знаеш каков) и по некое пиво ама тоа успат ќе бидиТ

Прити грл... Натурлих!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom