Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да го упознам скај_дог. потоа, да го упуцам со транквилајзер и да го носам во лаб на понатамошна обзервација.wow...real life neo-nazis and skinheads! And I get to meet them!
Im all giddy and excited! ум...ќе биде проблем ако донесам евјерка пријателка? Не, сериозно.
Овој господинов за да убиваме заедно(знае он штоШто е бе ова? Виетнамци,евреи,црнци,аууууу па значи сте се решиле да ме убиете![]()
Викторгг ги сакам Комитите затоа сакам да се запознаеме![]()
Значи summary за упознавање сега: The Vampire, ivaa, pcjodamaster, G@rfielD,Crazy in Love, Maweчко, Лејди Сатори, Боровинката хехе, Devil-King, Fallen Angel, Lost Angel....леле гарант заборавив некој ама после ќе допишам ко ќе ми текне... ај се надевам со поголемиот дел(ако не со сите веќе) ќе биде на собиранкава..
Не те сакам веќе СКАЈ ДОГ.Fuck Pizza
А
п.с. ако некој сака да ме тепа што ве прекинав во интересното, ќе се пресметаме во сабота![]()
Сега дека тебе те прават страшен на форумов бараш начин како луѓево да се плашат од некој друг? Нема да ти успее, членовите знаат дека сме мирни како цветчиња.Ќе видиш ти! Дан си расист?:smir:
ИНаче Fortune и Дивајн сакам да ги запознаам Ди-џејкитеСтравот и трепетот на форумов
![]()
Разиел мислам дека е фејк![]()