Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Сакам да го упознам скај_дог. потоа, да го упуцам со транквилајзер и да го носам во лаб на понатамошна обзервација. :D wow...real life neo-nazis and skinheads! And I get to meet them!

Im all giddy and excited! ум...ќе биде проблем ако донесам евјерка пријателка? Не, сериозно.

Сакам да го упознам скај_дог. потоа, да го упуцам со транквилајзер и да го носам во лаб на понатамошна обзервација. :D wow...real life neo-nazis and skinheads! And I get to meet them!

Im all giddy and excited! ум...ќе биде проблем ако донесам евјерка пријателка? Не, сериозно.

Немаш гајле, ја веќе средив да донесам црникња. Разиел ќе носел виетнамец другар, па ќе напраиме и еден "Meet the world" настан. Без награди, да се разбереме. :)

Инаку, Ја сакам да се напијам чашка со Мацедалиен, иам осечај дека поинаков (во односот со јавноста) у живо.
Тор, и тебе... иронијата дали стварно ја носиш у очи како што ми изгледа. За Бада се уверив, а Разиел мислам дека е фејк :)
Уствари, ако размислам боље, срамежлив сум... :)

Што е бе ова? Виетнамци,евреи,црнци,аууууу па значи сте се решиле да ме убиете:):)

Викторгг ги сакам Комитите затоа сакам да се запознаеме:)

Со небесното куче...баш ме интересира како избледаат тие наци скинери :).....

Што е бе ова? Виетнамци,евреи,црнци,аууууу па значи сте се решиле да ме убиете:):)

Викторгг ги сакам Комитите затоа сакам да се запознаеме:)
Овој господинов за да убиваме заедно(знае он што:)) и Avoid the Void обавезно мора:)

Значи summary за упознавање сега: The Vampire, ivaa, pcjodamaster, G@rfielD,Crazy in Love, Maweчко, Лејди Сатори, Боровинката хехе, Devil-King, Fallen Angel, Lost Angel....леле гарант заборавив некој ама после ќе допишам ко ќе ми текне... ај се надевам со поголемиот дел(ако не со сите веќе) ќе биде на собиранкава..

Се надевам ќе те видам на собиранката.
А нов на листата е Скај Догот:hehe:

Сакам со Викторгг и со Бада Бинг! се надевам ќе биде на собирнакава :helou:

едит: Цуценце веќе долго е на листата :pipi:

Ццц, као панаѓурска атракција е овој Скај Дог:pos2:...На собиранката у редица ќе стоиме за да видиме дали и скинерите се луѓе, дали касаат и сл.:pos: Иначе и ја се приклучувам на акцијата "Види скинер у живо", т.е сакам да се упознаам со Скај Дог:pipi:
А на листата ги додавам Разиел, Burn84, Trilobite и leandra:smir:

Не те сакам веќе СКАЈ ДОГ. :( шала. :) Се гледаме на собиранка!

Иначе
МорисонКА
Ангелче
Менди
Резиел
инквизитор
Свиден
и другите што не ги спомнувам затоа што ги имам кажано веќе повеќе пати. :)

А

п.с. ако некој сака да ме тепа што ве прекинав во интересното, ќе се пресметаме во сабота:vozbud:

Ќе видиш ти! Дан си расист?:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ИНаче Fortune и Дивајн сакам да ги запознаам Ди-џејките:):) Стравот и трепетот на форумов:)

Ќе видиш ти! Дан си расист?:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ИНаче Fortune и Дивајн сакам да ги запознаам Ди-џејките:):) Стравот и трепетот на форумов:)
Сега дека тебе те прават страшен на форумов бараш начин како луѓево да се плашат од некој друг? Нема да ти успее, членовите знаат дека сме мирни како цветчиња.

Иначе да, сакам да те запознам и јас тебе.
Само да си знаеш - не ти се плашам!:PP::pos:

Сакам да ја запознам Годес, ама очигледно тоа нема да биде за скоро.

Сакам да се запонаам со Цуценце.Ја видов нејзе на кратко на претходната собиранка,се надевам,овој пат ќе се запознаеме.

Ангелче
Димитар
Дотичната
Фантом
Кики
Прити грл
Рич Бич
Лејди
Тендер Грл
Авоид Д Воид

Има уште многу,ова чистo како потсетник,да знам кој сакам да запознаам во сабота(не дека ќе ми смета ако се запознаам со други:pos:),иако списокот е далеку поголем.

Разиел мислам дека е фејк :)

Умри комуниста!!!:pos:

Еве ја сакам да се запознаам со Викторче,иако делува многу квази-комунистички,про-Бучковистички.Ама па ќе му дадам шанса оти јас луѓето не ги судам предвреме:pipi:

Jas ke se zapoznaam so

bada bing

raziel

susaro

strumix

dr kill joy

ljupco

zevsus

vlatkolik

a bi sakal od devojkive

psatisfaktion najok mi se gleda

divine za domakinski muabet