Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Точкест,GeGo,Wolkswagen

Со сите Модератори .. Админи .. кажи речи може и со цел форум

Ај да ги додадам Псајватевер:) и Фолксваген

со Фолксваген .. и со Серпико иако го имам од далеку регистрирано ...не е тоа тоа :zlo:

SCORPIO__20 сакам да го запознам!

Fortune напиша:
SCORPIO__20 сакам да го запознам!

И јас бе мајкуму :) Иако од далеку сум поубав Скорпио :pos:

kpbKENGUR напиша:
днам де синко, само го терам филмот -)) /me ти фрлам едно ладно ѕидарско и наздравуваме -)))
онтопик, трнот,риал,скаут,алекс1000,тончи... има уште... не ми текиња сеа. p0zdr@v43!!!
Такоѓе Кенгуре..сакам и ја да те упознаам конечно..жал ми е шо не дое на ПЕЈНТБОЛ! али ај до наредната прилика!
Патем сакам да ги упознам ШОРТИ и Пунишер како и Гарфилдот..и скорпијата туф го забраев!

Е јас од инат веќе не спомнувам дека одамна сакам да се запознаам со Форчн и Леандра!

Ама затоа кога ќе ги запознаам има тема да отворам за тој светол настан!:pos:

Со Димитар... ама ќе му одам летово да праиме скара обавезно
ag.gif

Скулгрл напиша:
Е јас од инат веќе не спомнувам дека одамна сакам да се запознаам со Форчн и Леандра!

Ама затоа кога ќе ги запознаам има тема да отворам за тој светол настан!:pos:
:pos:
Сун (кај ми е смајлито кое крева вежџи?) Тема викаш, а?
Ситно броиме:fly: :vozbud:
(Ама ќути, не кажувај на никој)

А јас бидејќи за мааалку ќе ја запознаев RealGirl, сеуште ќе треба да ја пишувам на темава, ама за инат нема:icon_lol:
И да не набројувам, сакам да ги запознам сите кои сум ги пишала на темава, а не сум ги запознала во меѓувреме.

Batistuta напиша:
Со Димитар... ама ќе му одам летово да праиме скара обавезно
ag.gif
[Реклама]Имам 3 понуди: Ресторан:„Европа“, Ресторан „Чичко Таљо“, Рибник Бабино :)[/Реклама]

Обавезно... па ако треба и повеќе форумџии да дојдат, еднаш се силеа Трн у оку, Есид, Тончи.... и уште неколку дека ќе идат :) Ги њама...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom