Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

:nesvest:
Убаво кај што ме потсети!
Во листата ги додавам и дотичнава и Лејди Сатори. Само жени испаднаа на листава:icon_lol:

Сеа ми текна на Volkswagen и Струмикс.

Stvarno sakam so TonInter da se zapoznaem. Zakon mi e covekot

ПА би сакала да се запознаам со Дивајн,Fortune,Прити Грл...ептен ми имаат оставнео добар впечаток..има и други,ама ете на нив во моментов ми текна

kpbKENGUR напиша:
се знаеме сине.:helou:
:) Чичко.... не мислев дека јас сакам да те запознаам... само на Ангелче и сугерирав како да ти се обрати....

п.с. не бев толку пијан, иако пивото е алкохол :)

sakam tipov nad mene da go upoznaam...mi lici na eden od retkite fini sushtesstva koi pripagjaat na mashkiot rod :)

Кенгур,Форчн,Леандра и Бада сега за сега!:toe:

Со Сите Кајгана Кантерџии !! И со модераторите шо се на форум ..

doti4nata напиша:
sakam tipov nad mene da go upoznaam...mi lici na eden od retkite fini sushtesstva koi pripagjaat na mashkiot rod :)

Јас сакам Роза Луксембург да ја запознаам.

Сакам да се запознам со секој активен член што не го знам
bv.gif

Димитар напиша:
:) Чичко.... не мислев дека јас сакам да те запознаам... само на Ангелче и сугерирав како да ти се обрати....

п.с. не бев толку пијан, иако пивото е алкохол :)
днам де синко, само го терам филмот -)) /me ти фрлам едно ладно ѕидарско и наздравуваме -)))
онтопик, трнот,риал,скаут,алекс1000,тончи... има уште... не ми текиња сеа. p0zdr@v43!!!

Со Гарфилд-Марко и Гего и Викет,Сантимониус

Razr :helou: :back:
kpbKengur
Outcast

Toreador напиша:
Razr :helou: :back:
kpbKengur
Outcast
И јас истите Торче:),само ќе ја додадам мар мар-идам на пивце:),геџо тоа си оди,Дивајн,Форчн..и имаше уште ама ги заборавив:)

Razorblade Kiss напиша:
И јас истите Торче:),само ќе ја додадам мар мар-идам на пивце:),геџо тоа си оди,Дивајн,Форчн..и имаше уште ама ги заборавив:)
ех од кога се спремам да напишам дек сакам да ја запознам Razorblade... обавезно одиме на пивце :vozbud::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom