Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Покрај многуте златни и најпрекрасни луѓе кои ги имам запознаено, би сакала да се запознаам и со ада, еднагуд, Разорблејд Кис, Лејди Сатори, Чек он ит, Ангелче, Годес, Дарк Ејнџел, Бидиков, Ема, Кока Кола, Моето е поголемо, Nephthys, Зевсус итн итн итн ... многу луѓе незнам всушност, многу ... :nemoguce:

сакам да се запознаам, со некои од Струга, што се на форумов, а не ги знам. :)

Јас моментално имам желба да се запознаам со Јане, и со многу други но онака Јане некако ми е многу миситчен, исто така и со Wirelles и со Bojandes.

Правнокот струмикц,Член на раковотство,целокупната админинистрацијата и по некој од интересните членови ко на пр.бада бинг,псај...

Сакам да се запознаам со Струмикс, со Скулгрл, Псајтисфекшн ... и сеа моментално не ми текнува никој друг .. ќе се надоврзам другпат :)

Гижо напиша:
Шо знам...откако запознав 110+ души (леле и јас), веќе почнав да губам желба и ми стана сеедно кого ке запознаам. Одтогаш оставам на случајност ако се запознаам со некого :))))
А бе Гижо, ќе ти даеф „зеленко” за постов.
И мене ми е веќе преку глаа со ова запознавањето, НАМЕРНО целење кон запознавање.
Оние 2 што највеќе сакам да ги запознаам, едниот не доаѓа у МК а другата коа беше у МК ми се јави последниот ден пред да си иде назад кај кенгурчињата.
Инаку утре ќе запознаам мноогу форумџии. на Пејнтбол. Не знам колку ќе запамтам...
И очекувам Самара да ја запознаам.
И сакам да запознаам по некоја форумџика од Велес и од Битола. И сакам летово да му ојдам на гости на Димитар, среде Демир Хисар.

Tonchie напиша:
И сакам да запознаам по некоја форумџика од Велес и од Битола. И сакам летово да му ојдам на гости на Димитар, среде Демир Хисар.
Аф корст ју ар велкомед....

Нови на мојата листа се... Леандра и Ednagood! :helou:

Тетка Дивајн,тетка Форчн (едно паковање е тоа) и (едвај чекам да им одам во Оридот на кафе!) и mr.wicket,SOHE,ragazza и уште мноооогу други фини луѓе :)

тетки?!?! uuuuu wrong word honey... wrong one -)) далеку се од тетки!!
него, сакам со трнот -))) оној во око -)

kpbKENGUR напиша:
тетки?!?! uuuuu wrong word honey... wrong one -)) далеку се од тетки!!
него, сакам со трнот -))) оној во око -)

Мене ми се тетки! :pipi: И тоа дупли! :pipi: :back:

И Кенгурот сакам да го запознаам ве молам,фала:)

kpbKENGUR напиша:
се знаеме сине.:helou:
Или недоразбирање или не сакаш да прифатиш дека те нарече чичко:pos:

Јас кого сакам да запознам? Ангелче, ада, Псај, Скул.
Има, има уште за во листата, ама мака ми е да пишам

Ја кенгур сакам...а и сеа ми текна дека уствари ни Форчн не ја знам лично така да со Лејди Сатори први ми се на листа за упознавање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom