Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ilumious
заедно слушаме математика на факс, а не се знаеме лично.

Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Ееее Мачко, дури сега гледам ... :( Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далеку :P

Ееее Мачко, дури сега гледам ... :( Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далеку :P

Конечно некој од Кисела Вода...Важи, јас сум слободна некаде после 5, ќе се најдеме и ќе пиеме кафе или пиво и ќе ги расчистиме дилемите околу мојот пол.
Ако и ти мислиш дека сум машко, земи си придружба, или евентуално солзавец или безбол палка. :)

Со Везилка, Змејот, Devojcence и Ivana26mk.
Во глобала поради слични мислења.

Жал ми е Мачорка, презабавна си на форумот за да бидеш женско, значи мора да си машко...

Сега и со слики и со средби со други форумџии не ќе можеш да докажеш дека си женско...

:D
Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка... :)

Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка... :)

Признавам, згрешив. Мачорка е девојка што ми ја сруши претставата дека жените немаат смисла за хумор...

:)

Aj трета среќа.

Веќе една година сум на кајгана.Познавам доста форумаши виртуелно ама со никој не сум се запознал ИРЛ.Па ако има заинтересирани бујрум.

*стиска палци да не биде Forever alone*

другарчињата од играчница, тие што ме следат и тие што ги следам :)

исто како што кажа членот над мене...
иначе би сакал со шутрачето да испееме по некоја песна:D

иначе би сакал со шутрачето да испееме по некоја песна:D

31085_127087493978572_100000319677548_213098_8258578_n.jpg

Deco, ajmo svi da pevamo

Шознам... дај шта даш.
Ти го читав мислењето за возењето во Скопје, и затоа, одбери кафич и време (оптимално од 5 до 8 попладне, нешто ко афтер-ворк парти) па да напраиме мини собиранка, за членови кои се сеќаваат на темата „Кајгана е само моја“ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom