Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Само ти долетај овде и ќе идеме на кафе :)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сакам Мачорка следен пат да ја видам во кафана, без изговори.
Мачорка два пати беше поканета на собиранки, два пати се најави а не дојде. Почнувам да мислам дека е машко кој не трола сите на форумот...

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Мачорка два пати беше поканета на собиранки, два пати се најави а не дојде. Почнувам да мислам дека е машко кој не трола сите на форумот...
:pos: Да, машко сум, и плус се претварам во рептил повремено.

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
А кога ќе има следна собиранка, и онака ми е досадно по цел ден само шетам по комшии / комшики на кафе и дремам пред лаптоп па добро би било за промена да запознаам некој-а од форумов.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И јас напати сум се думал дали се работи за некој Ристо. Озбилно. Сериозна е работава.
Прво, сериозно, ЖЕНСКО СУМ!
Второ, јас живеам во Кисела Вода, сите што се сомневаат во мојот пол, уште вечерва можат да дојдат да седнеме на едно кафе. Ако мислите дека сум некаков хомосексуалец или травестит што ќе ве силува, земете си и обезбедување.
Не ми се верува дека сериозно морам да се правдам за мојот пол ...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прво, сериозно, ЖЕНСКО СУМ!
Второ, јас живеам во Кисела Вода, сите што се сомневаат во мојот пол, уште вечерва можат да дојдат да седнеме на едно кафе. Ако мислите дека сум некаков хомосексуалец или травестит што ќе ве силува, земете си и обезбедување.
Не ми се верува дека сериозно морам да се правдам за мојот пол ...
Јас не се сомневам во твојот пол :)
Кој и да се преправа после 100 поста еднаш ќе се испушти така да нема лаги овде, само на фб може.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Јас не се сомневам во твојот пол :)
Кој и да се преправа после 100 поста еднаш ќе се испушти така да нема лаги овде, само на фб може.
Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Далеку си ми едно 12,13 км, иначе би поминал јас на кафе, јас не се сомневам воопшто иако првпат те среќавам на форумов.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Далеку си ми едно 12,13 км, иначе би поминал јас на кафе, јас не се сомневам воопшто иако првпат те среќавам на форумов.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ај остајте ја Мачорка на раат. Кога тогаш ќе си се докаже/покаже.
И секако, продолжете надоле со желбите, доста freestyle муабети :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мене никој не ме сака, а?

Ја сакам да се запознаам со Ilumious, Lurtz, Princ и пар други на кои не може да ми текне во моментов. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom