Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Ilumious
заедно слушаме математика на факс, а не се знаеме лично.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Ееее Мачко, дури сега гледам ... :( Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далеку :P

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ееее Мачко, дури сега гледам ... :( Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далеку :P
Конечно некој од Кисела Вода...Важи, јас сум слободна некаде после 5, ќе се најдеме и ќе пиеме кафе или пиво и ќе ги расчистиме дилемите околу мојот пол.
Ако и ти мислиш дека сум машко, земи си придружба, или евентуално солзавец или безбол палка. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.709
Поени од реакции
13.390
Со Везилка, Змејот, Devojcence и Ivana26mk.
Во глобала поради слични мислења.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Жал ми е Мачорка, презабавна си на форумот за да бидеш женско, значи мора да си машко...

Сега и со слики и со средби со други форумџии не ќе можеш да докажеш дека си женско...

:D
Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка... :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка... :)
Признавам, згрешив. Мачорка е девојка што ми ја сруши претставата дека жените немаат смисла за хумор...

:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Aj трета среќа.

Веќе една година сум на кајгана.Познавам доста форумаши виртуелно ама со никој не сум се запознал ИРЛ.Па ако има заинтересирани бујрум.

*стиска палци да не биде Forever alone*

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
другарчињата од играчница, тие што ме следат и тие што ги следам :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
исто како што кажа членот над мене...
иначе би сакал со шутрачето да испееме по некоја песна:D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Шознам... дај шта даш.
Ти го читав мислењето за возењето во Скопје, и затоа, одбери кафич и време (оптимално од 5 до 8 попладне, нешто ко афтер-ворк парти) па да напраиме мини собиранка, за членови кои се сеќаваат на темата „Кајгана е само моја“ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom