Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ти го читав мислењето за возењето во Скопје, и затоа, одбери кафич и време (оптимално од 5 до 8 попладне, нешто ко афтер-ворк парти) па да напраиме мини собиранка, за членови кои се сеќаваат на темата „Кајгана е само моја“ :)

И јас идам :) Струмикс и така ми должи две кафиња :)))

Ти се пријави за во кафана али срце лавовско не издржа да се појавиш. Секако, дојди ако сакаш :D
Не дојдов оти видов какви дркоњи и дркоши се најавија, мене понижење ми е да пијам кафе со фаци шо не виделе женско :D ама ај ти опасна фустан под коленици, нишо не ти можеа, ахахахахаха бтв идам секако, само коа, каде?

Не дојдов оти видов какви дркоњи и дркоши се најавија, мене понижење ми е да пијам кафе со фаци шо не виделе женско :D ама ај ти опасна фустан под коленици, нишо не ти можеа, ахахахахаха бтв идам секако, само коа, каде?

Неможе секој виртуелно да брка девојки, не за друго возрасни се. Тоа е за деца кој уште пишуваат со 4че и така натаму. Не се секирај покана ќе ти пратиме и свирачи ако треба :D

Неможе секој виртуелно да брка девојки, не за друго возрасни се. Тоа е за деца кој уште пишуваат со 4че и така натаму. Не се секирај покана ќе ти пратиме и свирачи ако треба :D
ахахахах, пак со тое 4че, е да во право си дека се возрасни, кајгана не бара лична карта :D

Таман утре идам Скопје на 2-3 дена, па добро ќе ми дојди еден кафе/пиво муабет, со некој/некоја скопски/скопска шмизол/шмизла ... по можност добро би било да има Охридска жичка, па макар и траги во генот од 10то-то колено, за да се разбираме во муабетот :pos:
Фала ви однапред и одназад за гостопримството! :cuc:

Таман утре идам Скопје на 2-3 дена, па добро ќе ми дојди еден кафе/пиво муабет, со некој/некоја скопски/скопска шмизол/шмизла ... по можност добро би било да има Охридска жичка, па макар и траги во генот од 10то-то колено, за да се разбираме во муабетот :pos:
Фала ви однапред и одназад за гостопримството! :cuc:

Јас имам охридска жица прво колено...ама ја негирам(n)

И јас сакам да се запознам со некој членови на убавиот форум на Кајгана.
Да живее Република Македонија.

И јас исто сакам да се запознаам со Со Harlots of 42nd Street, Агим Берберон и ДЕМОНСФАЛЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom