да беше така сите ќе бевме исти , не ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не сум пијаница нема да се дружам со луѓе што се пијанчат, не?Не напаѓај одма не разбра. Нема потреба да бидам со некој ист, јас сум јас, а секој си е различен од другиот на некој начин.
Друга работа шо не ја свана е дека мене некој не може да ми влијае врз мојот став доколку мислам дека сум во право или со други зборови - некој од друштвото ако пуше и се дрогира или пак пијанче јас не сум таков и нема да бидам а тие нека бидат мое друштво не значи дека мора да им се придружам у тоа ,а по твојот став и според дефиницијата "со кого си - таков си" излева дека ако некој од твојто друштво се пијанче аУтомаЦки и ти се пијанчиш и ти си пијаница.
Ова претпоставувам на мене ми се обраќаш...да беше така сите ќе бевме исти , не ?
Па ако не сум пијаница нема да се дружам со луѓе што се пијанчат, не?
Што мајка барам во друштво со некои наркомани, ако и јас не сум наркоманка?
Ти фали малце IQ, м? <3Нема да ти успее да ме моташ како прдеж во гаќи млада дамо со овие прашања кои водат пак на она моето. Убаво го истакна ти твојот став "со кого си- таков си" - шо е немогуче ако си доволно зрел
Зошто притискаш ентер после секоја реченица?Ти фали малце IQ, м? <3
Па ако не сум пијаница нема да се дружам со луѓе што се пијанчат, не?
Пепси го почна муабетот за навиките...Јас сум непушач...веќе 5-6 години другарчињата/друштвото ми се 99% пушачи.
Ок сум,или будала?![]()
![]()
Пепси го почна муабетот за навиките...
Јас зборев за заеднички интереси и слични карактери.
Ама кој ме чита мене...
Ми се спие, брат ми ме изнервира, не можам да дебатирам сеа, утре можеби <3
Чисто за да ја разјасниме работава за сите кои што очигледно „не разбираат“ сличните интереси според тебе ги спојуваат луѓето во едно друштво? Така.Па ако не сум пијаница нема да се дружам со луѓе што се пијанчат, не?
Да не ти се смачува од мене...да напишам повеќе од еден ред.Драга Кајгана,
не ти се смачува од one line коментари кои не кажуваат ништо ново а во исто време се изблик на wanna be (...)?
Е мене ми се смачува.
Ти знам дека си толерантна.
Не смеете да сте другари и не смеете да сте у исто друштво. Крај. Тоа „другарство“ треба да се прекине и . (точка)Јас ако се интересирам за коли, а Перо другар ми е некој си факер,ебач и нон стоп е со жени околу него, а од коли перо пример не знае ни што е ауспух,а мене па не ме интересират толку жени околу мене бидејќи имам женска,дали тоа значи дека ја и перо не смееме да сме другари и да сме у исто друштво ?!
Еве го најпростиот пример и ова ако не го разбереш и да сватиш дека си грешка жал ми е.