Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ама баш со никој не се познавам.Нов сум,тазе што се вели .
Едвај месец дена со оваа чудесија.Но види чудо за кратко
време колку допаѓања,луѓево ни ме виделе ни ме чуле а
мојте мисли ги споделиле со својте.Дури и овие модератори
(погодив ли) ми дале некој поени.А ни сега незнам што
значи тоа пост, сајт,е-маил,блог,пасфорд и други чуда.
Пишувам со еден прст а ги имам сите 10 .
Ама пола век одамна сум поминал ама не се давам ќе учам.
ПА НЕЛИ ЧОВЕК УЧИ ДОДЕКА Е ЖИВ.

Се познавам со само 2-ца членови кои што се многу ценети на форумов.Нивните имиња не се битни, но можам да кажам дека дечките освен што на форум се кул, и во живо се исти такви.Ако се пронајдат добро, ако не пак ги поздравувам :D

Денес се запознав со Blondi. Значи едно плаво, едно слатко, едно високо во сантиметри а богами и во IQ.

Денес се запознав со Blondi. Значи едно плаво, едно слатко, едно високо во сантиметри а богами и во IQ.

Влегов и јас на темава за да кажам за нашата денешна прошетка по градов ама ти пред мене гледам си пишал... :)

Све до денес Тончи ми беше само виртуелен пријател на форумов и на фб...Денес се запознав со него и се шетавме заедно. Позитивен, добар и многу реален дечко. Драго ми е многу што го имам за мој пријател и што форумов придонесува за формирање на вакви квалитетни пријателства, кои за мене се бесценето вредни... :)

Се познавам со:
Biafran Jet Set
Агим берберон
Татко му на Стен(ли)
Фукашима ЕфекаТ
Сковинистраторот Serpico
Големиот Брат
Toecutter
Fantom
Индиско Оревче

Со теокомита,ама не ми е проблем и други да запознаам.

Jas gi znam stefi, Donjas, statusquo, God.hateusall, Dark King, Dzis, Novinarka, Paranoik, Dzenu, Psyside, RocknRolaa, Magde., Toninter, smexy, бебушот, power-mkd, Saladin, Lord dragon, Антоние, Poker Face, devil, Satori.
Mnogu malce nekako?

Jas gi znam stefi, Donjas, statusquo, God.hateusall, Dark King, Dzis, Novinarka, Paranoik, Dzenu, Psyside, RocknRolaa, Magde., Toninter, smexy, бебушот, power-mkd, Saladin, Lord dragon, Антоние, Poker Face, devil, Satori.
Mnogu malce nekako?
Ехеј 22 колку што избројав :) Фина бројка е тоа :) И не е малце ;)

Еми јас не сум ново овде, ама ретко се најавувам, ама секој ден читкам.....
Ама ајде ке се правам на ТАЗЕ
па бујрумте на нови пријателства, било виртуелни било во живо! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom